Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet elkerülni az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elkerülni az első randin túlzott izgulást?

Figyelt kérdés
A kanantén után fogok találkozni egy lánnyal, csak random fogunk sétálgatni, viszont ahogy ismerem magam, meg fog botlani a nyelvem, nagyon fogok izgulni. Többször is találkoztam már lányokkal, viszont randi céllal még egyszer sem. Tudnátok valami tanácsot adni?
2020. ápr. 23. 16:37
 1/4 anonim válasza:
100%
Nehéz erre nem közhelyes választ adni, de add önmagad. Gondolom beszélgettetek már, ismerkedtetek, ez mindenképpen jó előjel, jönni fog minden magától. Természetes az izgalom, de hidd el, ő is izgulni fog, ez a randik szépsége, az egyik legjobb dolog az első találkozás. Én azt tanácsolom, hogy vigyél egy szép virágot, lássa, hogy nem szarral gurigázol, komoly srác vagy. Sok sikert! ;) 26F
2020. ápr. 23. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Csak ne rózsát vigyél, annál közhelyesebb nincs!!
2020. ápr. 23. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A virág szerintem kétségbe esett lépés.
2020. ápr. 23. 17:36
 4/4 anonim válasza:
100%
Tehát ha viszel egy virágot a csajnak, aki tetszik, máris kétségbeesett vagy? :D Hagyjuk már, vicc. De majd ők megírják, ha amúgy ez már elavult szokás, én nem úgy vettem észre egyszer sem.
2020. ápr. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!