Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak volt már ilyen veletek?
Figyelt kérdés
hogy nagyott tetszett egy bizonyos csaj, de annyira szepnek es tokeletesnek lattatok minden szempontbol, hogy feltetek kezdemenyezni, beszelni vele, stb.2020. máj. 2. 12:49
1/5 anonim válasza:
Bár nem vagyok fiú, de azért egy lány sem fogja leharapni a fejed ha ráírsz. Ha nem próbálod meg, akkor soha nem tudod meg, hogy van-e esélyed nála.
2/5 anonim válasza:
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem volt még ilyen, pedig én eleve csajozó típus voltam én nem féltem odamenni lányokhoz ismerkedni stb... De volt már olyan hogy egy kiszemeltem annyira szép és csinos volt hogy nem mertem hozzászólni sem, zavarba voltam egyszerűen. Persze ez a dolog már nem igazán érint mert komoly párkapcsolatom van, már kiéltem magam a csajozás terén, és már nem is igénylem. Én megtaláltam a páromat akivel maximálisan elképzelem a jövőmet, és eddig minden jól is alakul. Vele is úgy ismerkedtem meg hogy nem én kezdeményeztem nála, mert elsőre nem fogott meg engem igazán, jó nyilván megnéztem férfi szemmel, de annyira nem éreztem semmit hogy kezdeményezzek nála, tehát eleve nem is akartam. Aztán mégis eljött az idő hogy beszélgettünk így alakult hogy egy helyen voltunk és váltottunk pár szót és így kezdődöttel minden. Kölcsönösen kerestük egymást és még sorolhatnám itt igazából akkor szerettem belé amikor megismertem.
5/5 Stargate fan válasza:
Hát valami ilyesmi van most éppen velem. Nemrég ismerkedtünk meg neten és olyannyira megdöbbentően hasonló az érdeklődési körünk, nagyon intelligens ő és borzasztóan tehetséges abban ami a közös hobbink/érdeklődési körünk.
Sajnos megtanultam hogy van olyan, hogy túl jó ahhoz hogy igaz legyen. Ugyan nem félek kezdeményezni és úgy tűnik ő is nyit felém, de attól viszont igenis félek hogy átverés, vagy csapda vagy nem tudom, mert már-már túl jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!