Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok barátokat/haverokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok barátokat/haverokat szerezni ha nem vagyok bulizós?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Neten könnyű... Chat. hu, gyk, esetleg társkeresők. Jujj, most aztán meg leszek baszva, mert a gyakorit is fel mertem ajánlani. :D
2020. ápr. 29. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
#1 lehet hogy szó szerint
2020. ápr. 29. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
2# Az már megvolt, tesa. ;)
2020. ápr. 29. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Járj el sportolni valahova vagy vlmilyen hobbit keress és csatlakozz egy ilyen csoporthoz.
2020. ápr. 29. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol, én az utcán is simán szóba elegyedek idegenekkel, bár többnyire ők szólnak hozzám. Illetve neten, abban az a jó, hogy bárhol a világon van egy kedves ember, amennyiben nyitott rá, megtalálhatod.
2020. ápr. 29. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőt javaslok én is, nem túl ismertet, tehát nem tindert, mert otta legtöbben b#szni járnak fel oda.

Leírásodba írd ki, hogy karantén miatt emberhiányod van és csak barátokat keresel, akikkel beszélgethetsz. Aztán írj rá arra, aki szimpi, hidd el, neten ha bátor vagy az nem nyomulás, főleg ha matchelsz.

Na, sok sikert

2020. ápr. 29. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiu vagy lány vagy?
2020. ápr. 29. 22:58
 8/8 krumpli0325 válasza:
100%
Én is ezzel a problémával küzdök, de én Anotalkozni szoktam. Nagyon sok az idióta, de akad egy két értelmes ember is :D
2020. ápr. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!