Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok is szoktak kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Lányok! Ti hányszor mentek oda egy fiúhoz elhívni egy randira vagy csak elmondani neki hogy bejön neked?
Ez mennyire gyakori?
2020. ápr. 28. 07:32
11/14 anonim válasza:
Hát konkrétan kezdeményezni nem szoktam, csak ilyen burkoltan jelzem, hogy szabad a pálya:)
12/14 anonim válasza:
Volt hogy odajöttek hozzám lányok munkahelyen, vagy utcán... Hát fura érzés volt. Mintha kiheréltek volna.
Nekem elég simán egy félreérthetetlen tekintet vagy mosoly, és inkább kezdeményezek én.
13/14 anonim válasza:
Szoktak a nők is, de nem direktben, hanem úgy alakítják a helyzetet, hogy beszédbe elegyedhessenek a kiszemelt emberrel, de az nem ajánlott, hogy kerek-perec megmondják neki, hogy tetszik.
14/14 anonim válasza:
Volt páromnál én kezdeményeztem az ismerkedést de nem az utcán ahhoz nem lett volna bátorságom neten beszélgettünk aztán együtt voltunk 2 évet. Én nem mondanám gyakorinak azt hogy a lány kezdeményezzen de persze ilyen is van. Illetve egyszer kezdeményeztem fogjuk rá egy beszélgetést mivel egy srác kezéből kirepult pár szorolap és segítettem neki felszedegetni és mivel bejott így érdeklődtem az esemény után amit hirdetett azóta is nagyon jó baratasagban vagyunk egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!