Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A szuleim nem engednek el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim nem engednek el, mit mindjak nekik?

Figyelt kérdés
Lebeszeltem egy talalkozot egy olyan szemellyel, akivel mar 1x nagy nehezen talalkoztam, es most is tok nehezen jott ossze a datum, de a szuleim nem engednek el igy a kijarasi korlatozasok miatt. Eddig semerre sem jarkaltam, itthon voltam vegig. De egyszeruen alapbol beleorultem. Nekem fontos ez a fiu, rengeteget szenvedtem mar miatta, vagyis igazabol a tavolsag miatt.
2020. ápr. 20. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem lehet azon megérteni, hogy kijárási korlátozás van? Ennyire nehéz felfogni, hogy akár a szüleidet, nagyszüleidet is elveszítheted? Nem most kell lázadni! Maradj otthon és fogadj szót a szüleidnek! Ez most nem rólad szól, nem ellened irányul, hanem mások egészségéről, életéről van szó!
2020. ápr. 20. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

Én a baratomhoz szeretnék eljutni el is jutok, csak tartok attól hogy mi lesz ha igazoltatnak? :/ és elég messze van a lakhelyemtol.

(De én ott is maradnék nála)

Ha valaki tud az utak ellenőrzésének gyakoriságárol az írhat. :D

Te pedig ne szegd meg. Ha ennyit kibirtatok most is menni fog. Beszéljetek videó hivasba.

2020. ápr. 20. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
ha igazán fontosak lennétek egymásnak, várnátok... ha csak a farka miatt találkoznál vele, vagy ő azért veled, majd viseld el a lelkiismereted hangjait, ha megölsz valakit a felelőtlenséged miatt
2020. ápr. 23. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 máskor is teherbe lehet esni nem csak akkor. Ez elég buta válasz volt.

Inkább csak szimplán ne menjen sehova, de nem azért amit te írtál.. Hanem mert most nem ajanlott...

2020. ápr. 23. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Pont azt írta a #3, hogy a vírus miatt fertőz és öl meg embereket, aki felelőtlen ebben a helyzetben. Mivel hordozóvá válik és mászkál össze-vissza. Szó nem volt terhességről. Szóval a te válaszod "buta"...
2020. ápr. 23. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Otthon maradtam, mindenkit megnyugtatok.
2020. jún. 15. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!