Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem engednek együtt aludni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engednek együtt aludni?

Figyelt kérdés

Nyáron 18 éves leszek, a barátom jövő hónapban lesz 19. Nagyon szeretem, bár csak decemberben jöttünk össze, augusztus óta ismerjük már egymást. Nagyon szeretnék vele aludni, de a szüleim hallani sem akarnak róla. Amikor felhoztam, anyám felkiáltott, hogy "Majd adok én neked együttalvást!". Még csak meg se indokolta, miért nem, csak úgy simán nem... Amikor másodjára szóba hoztam, közölte, túl friss a kapcsolat az együttalváshoz. Az én kapcsolatom, akkor miért akarja ő jobban tudni?

Mivel tudnám rávenni, hogy mégis engedje?

2020. febr. 19. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Miért mondod el anyádéknak hogy b*sznátok? Jaj bocsi nem, "együtt aludnátok" :)

Ezzel csak magadnak teszel a tűzre, de ha nagyon akarsz vele valamit csinálni, akkor tanulj meg hazudni a szüleidnek és ne csináljatok hülyeséget. Van elég gyerek az országben o-o

2020. febr. 19. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
#1 *országban xD
2020. febr. 19. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem engedik mert azt hiszik csak éjszaka lehet szexelni. Mondd azt hogy egy barátnődnél alszol aztán vele beszéld meg hogy falazzon neked.
2020. febr. 19. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Félt, és okkal. Csomó nemi betegség van, ami gyógyíthatatlan és évekig lappang. Ezt akarod? Szépen menjetek el mindketten orvoshoz előtte.
2020. febr. 19. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg azért, mert ahogy szüleid is mondják, túl friss még a kapcsolat.
2020. febr. 19. 19:02
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Ha augusztus óta ismerem, az még frissnek számít?
2020. febr. 19. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

igen, frissnek számít

amúgy valószínűleg azért nem engedik, mert azt hiszik, hogy abból nem együtt alvás lesz, ami lehet tényleg igaz, de nyilván nappal is le tudnátok feküdni, ha akartok, nem ettől függ

de a legtöbb szülő fejében az együtt alvás=sz.x

főleg a kapcsolatok elején

ha az megnyugtat, barátom nagynénje akkor is kiakadt, hogy mit képzelünk, hogy majd együtt alszunk náluk (ez hangzott el, amikor mondtam, hogy elég 1 ágyat felhuzni: "ez nem nászéjszaka", csak kicsit fagytam le...), amikor már több, mint 1 évesek voltunk (és természetesen Barátom és az én szüleim már korábban megengedték, hogy hétvégén együtt aludjunk otthon...), ezért elvileg külön matracon kellett aludnunk náluk (nyilván együtt aludtunk, csak reggel feküdtem át a másik matracra...)

2020. febr. 19. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg korai. Mi is december vége óta vagyunk együtt de még csók se volt csak egyszer. Nem szabad sietni, mindennek jön a maga ideje
2020. febr. 19. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
2 hónap alatt egyszer volt csók? Hát nem sietitek el a dolgokat ti sem.
2020. febr. 19. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Bő fél éves kapcsolatban nincs itt az együtt alvás ideje. Pontosabban két hónapos a kapcsolat, az ismeretség a fél éves. Ismered őt egyáltalán úgy igazán?
2020. febr. 20. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!