Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem engednek együtt aludni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engednek együtt aludni?

Figyelt kérdés

Nyáron 18 éves leszek, a barátom jövő hónapban lesz 19. Nagyon szeretem, bár csak decemberben jöttünk össze, augusztus óta ismerjük már egymást. Nagyon szeretnék vele aludni, de a szüleim hallani sem akarnak róla. Amikor felhoztam, anyám felkiáltott, hogy "Majd adok én neked együttalvást!". Még csak meg se indokolta, miért nem, csak úgy simán nem... Amikor másodjára szóba hoztam, közölte, túl friss a kapcsolat az együttalváshoz. Az én kapcsolatom, akkor miért akarja ő jobban tudni?

Mivel tudnám rávenni, hogy mégis engedje?

2020. febr. 19. 18:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Megengedik, lassan egy éve ismerem, aludt is már nálam, normálisak a szülei, nem aggodják túl :)

Ez az amaz már volt, de nyilván a lány még várni akar, ami nem is baj :)

Jó mellette ébredni :)

2020. febr. 20. 01:48
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Egy 18 ±1 éves pár kapcsolatában nektek friss pár hónap? Wow. Mások már 16 évesen első randin összefekszenek, de nem gond.

A kérdésre a válasz : azért nem engedik a szüleid, mert ha együtt alszotok, egy ágyban, lenge öltözetben, akkor nagyobb a valószínűsége hogy szexelni fogtok. Valószínűleg félt a felelőtlen szextől, annyit tehetsz hogy elmondod neki hogy ismered az óvszert.

2020. febr. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!