Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudathatnám vele hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudathatnám vele hogy nekem is tetszik?

Figyelt kérdés
Írogatok egy fiúval először ő kezdett írogatni még nyáron mikor megismertem személyesen. Egy ideig nem mahyon válaszoltam neki nem tudom miért de ő mindig ugyanúgy írt. Én ugye csak barátként gondoltam rá. Eddig eléggé úgy néz ki hogy bejövök és akkor is bejöttem neki. Most hogy ezt már tudom teljesen máshogy állok az egészhez mert nekem is bejön. Hogy adhat ék neki utalásokat üzenetben?
2020. ápr. 16. 13:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ui: teljesen kezdő vagyok ilyen dolgokban még nem volt kapcsolatom
2020. ápr. 16. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy ne utalgass, mondd el neki lenyegretoroen hogy mit érzel és majd lesz valami
2020. ápr. 16. 13:50
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem irj neki cuki dolgokat hogy milyen aranyos,kedves stb... kuldhetsz neki emojikat is amik erre utalnak. Szerintem ebbol lejovos a dolog
2020. ápr. 16. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek megvoltak meg ő is ír ilyen aranyos dolgokat, de nem szeretném puff odavágni neki főleg hogy ennyi időn át nem jött le nekem h mi a szitu. Meg 1000%van sem vagyok benne biztos h azért írogat.
2020. ápr. 16. 13:56
 5/6 anonim válasza:
Puhatolózz,hogy milyen lányok tetszenek neki,van-e kiszemeltje?!
2020. ápr. 16. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem először tud meg biztosra hogy tetszel-e neki.Utána adhatsz neki jeleket és akkor nagy %-ban le fog neki esni a szitu de ha nem akkor írd meg neki vagy hívd fel és úgy mond el neki.
2020. ápr. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!