Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten szeretnék ismerkedni fiúkkal, gáz ha lányként írok rá? (ismerkedésből) Ha nem, mivel irhatnék vagy ne leplezzem a szándékom?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 00:32
1/13 anonim válasza:
Nem, de felesleges próbálkoznod. Jelenleg nekem egy időre nem kell párkapcsolat,hogy levegyenek
2/13 anonim válasza:
Ha keresni akarsz Menj a Badoora vagy egyéb ismerkedős oldalakra ismerkedni azt nem itt kell
3/13 anonim válasza:
Szánalmas próbálkozás. Mi a kedvenc időtöltése? De többet nem segítek...
4/13 anonim válasza:
Eléggé szr hogy így próbálkoztok és nem mondjátok el neki tetszesz.... Eléggé szánalmasak a próbálkozások
5/13 anonim válasza:
Ha jól értem akkor fiúként fiúkra akarsz ráírni lányként? Szerinted mennyi az esélye, hogy így ebből bármi lesz? A 99%-uk abban a pillanatban otthagyna mihelyt kiderül, hogy fiú vagy.
Írj rájuk fiúként. Sokkal tisztességesebb.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
Hogy mivel írj azt nem tudom.
De ha rám lány ír akkor kedves vagyok.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem erted jol. Lányként akarok fiukra csak azért kérdezem hogy gaz-e mert altalaban a fiuk szoktak kezdeményezni......
2020. ápr. 6. 00:57
8/13 anonim válasza:
Jaaaa akkor én kérek bocsánatot, félreértettem a dolgot. Késő van na.
Ebben az esetben nyugodtan írj rá, nem gáz. Kérdezheted a hobbijáról, kikutyájáról, kismacskájáról. Amiről csak szeretnéd.
9/13 opened paradise válasza:
Első válaszoló nagyon túlpörgött a válaszokkal...
Szerintem arra irányul a kérdés, hogy lányként kezdeményezhet-e.
Igen,nyugodtan,nem gáz :)
10/13 opened paradise válasza:
Közben le is írtad, igazam lett, jól van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!