Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek neten lehet ismerkedni?
Ha igen,hol? Mostanában kezdem magam magányosnak érezni és mivel nem vagyok a netes ismerkedésben jártas így érdekelne ki hol szokott.
20/F
:) Ez engem is érdekelne.
Bár sok mindent kipróbáltam. Pl. zenék alá melyek tetszenek a youtube-on hozzászóltam valami szépet. És mindig írtak rá.
Vagy vannak netes csoportok a téged érdeklő témákkal kapcsolatban.
Vagy akár itt is. Soha nem lehet tudni ki olvassa épp, sokan vagyunk egyedül sajnos.
Klassz,hogy amikor olvasod valakinek a szavait szinte hallod a hangját, legalábbis én így tapasztalom.
Így nem is vagy annyira egyedül.
Én is azt tapasztalom, hogy itt is egyre jobban megy az ismerkedés... Ami amúgy nem baj, legalább először a személyiségét tudod meg az illetőnek.
Bár azt nem szeretem, amikor perverzek írnak. De szerintem ismerkedni itt is lehet. 16.l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!