Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gazdag fiú és szegény lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag fiú és szegény lány mennyire lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel elkezdtem messengeren beszélgetni,nagyon szimpatikus tök jól elvagyunk meg minden. Végre egy olyan pasi akiért tisztára oda vagyok. Viszont egy dologtól nagyon félek, mégpedig attól hogy ha valami kialakulna köztünk akkor sem működne a kapcsolatunk mivel ő elég jómódú én viszont szegényebb vagyok. Mármint nem külsőre illetve öltözködésre, hiszen adok magamra és ápolt is vagyok, ezt a "szegénységet" inkább a lakhatásunkra mondanám. Félek hogy emiatt nem fog tudni kialakulni köztünk semmi.

Ti mit gondoltok erről? Akadály lehet a társadalmi különbség? Veletek volt már ilyen?

2020. márc. 4. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Lakhatás?

Albérlet?

Vagy vidéki ház?

Figyelj, ezt csak a srác tudja, nem mi :)

Ha ő elfogad, semmi nem lesz akadály :)

2020. márc. 4. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne hivd meg hozzad, talalkozzatok mashol. Komoly kapcsolat eseten persze hivd, de hidd el, ha komolyan gondolja veled, nem fogja erdekelni a lakhatasi korulmenyed. Meg fiatalok vagytok, szulokkel laktok gondolom, ilyenkor ez meg nem tema.
2020. márc. 4. 22:00
 3/3 October15 ***** válasza:
100%

Tiniként szerintem marhára nem ezen múlik. Már csak azért sem mert nem ő a jómódú és nem te vagy a szegény hanem a szüleitek. :D -> Mindkettőtöknek pont ugyanannyitok van... az is a lábatok közt. :D

Ha ezt most úgy értetted, hogy zavarni fogja-e akkor szerintem nem. Már amíg nem 12-en alszotok 1 szobában a putri közepén, de az engem is zavarna mert szeretnék élve hazajutni. :D

2020. márc. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!