Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hogy köszönjek a lánynak puszi, kézfogás, ölelés? 18F
Randi, szóval nehogy kézfogással indíts :D
Szerintem ha elég jókat dumáltatok, akkor simán mehet egy ölelés. Én azt szoktam. Néha puszi, ha a lány nagyon az arcát nyújtja.
A jelenlegi barátnőm többször is felemlegette hogy mennyire jól esett neki, hogy rögtön megöleltem, és közeledtem felé, tisztára odavolt tőle.
Puszi,de lehet ölelés is.
Kézfogást azt felejtsd el,nem bírosági tárgyalás lesz,hanem randi.
Szerintem nyugodtan öleld meg, ha már előtte beszélgettetek. :)
Ha bizonytalan vagy és nem tudod mit szeretne a lány akkor csak köszönj neki és mosolyogj! ;)
A kézfogás annyira nem illik a randihoz. :D
a kézfogásról tudni kell: úgy illik, a hölgy nyújtja a férfi felé a kezét először, a férfi nem hadonászik előtte, ha ő nem akarja. Tehát ha nyújtja a kezét, fogadd el - ne mondd, hogy a gyakorin azt mondták az hivatalos.
puszi-ölelés első találkozásnál szerintem nem jó, túl gyors. Azt is tudd, hogy első élő találkozás hanem élő beszélgetés, képnézés előzte meg: kicsit csalódás- mert egy képzeleti kép van róla- aminek össze kell illeszkedni a valósággal. És tudni kell, hogy Ő is ugyanezt éli át, amit Te. És Ő is nagyon izgul - már a tizedik ruhát próbálta fel, és egyik sem tökéletes -szerinte (majd egy adódó pillanatban dicsérd is meg a ruháját, haját). De megy majd, túllestek a kezdeti nehézségeken,
minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!