Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjünk tovább a kapcsolatban?
Eleg felenk a srac es nemreg jottunk ossze de mivel mi meg nem vagyunk annyira tapasztaltak puszinal tobb nem volt. A fiu mar tobszor beszelt tola hogy meg szeretne csokolni de vegul soha nem csinalta. Szerintem nagyon fel. Ha nem rogton csokra megyunk, hanem elosszor oleles, kezfogas stb. Akkor azt hogy csinaljam marmint mikor? Oleles az akkor jo ha elkoszonunk de akkor is neha ciki. Viszont nem tudom hogy hogy foghatam meg a kezet, tel van kinn mindig hideg van zsebretett kezzel megyunk. Azonkivul a suliban talakozunk heti egyszer 2 orara ahol van egy kozos orank. Bocsi a helyesirasi hibak miat es ha valaki nem ert valamit irjon. Es bocsi hogy nem ekezetekkel irtam.
16l
Ne görcsölj ennyire rá mindennek el jön az ideje légy türelmes
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!