Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első találkozás alkalmával...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás alkalmával elfogadott ha a lány utazik?

Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 23:16
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%
Elfogadott, de szerintem nem így illik, nem így szokás. Meg én eleve nem szeretem, ha a lány utazik elsőnek. A szülők sem igazán kedvelik.
2020. febr. 13. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes kérdés, és mindenki megbántása nélkül szeretném kijelenteni hogy szerintem jobban is jársz vele (ha srác vagy) és nem az idő takarékosság miatt hanem azért mert nem fogja azt hinni hogy ugrasz bármikor amikor csettint, hanem neki kell menni hogy veled lehessen. Dobhat valamennyit a kapcsolat kialakulásán.
2020. febr. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!