Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fizessem a lánynak a menüjét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizessem a lánynak a menüjét?

Figyelt kérdés

Négyen megbeszéltük az osztályban, hogy elmegyünk ma este együtt vacsorázni.

Viszont, ha azzal a lánnyal maradok, aki nekem tetszik és én is neki (de ezzel nem nagyon foglalkozunk), akkor kell fizessek neki?

Mert szerintem nem. Nem is vagyunk annyira közeli barátok, nem is én invitáltam meg.

2020. jan. 21. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nem fizetnék a helyedben föleg hogy semmi közöd hozzá szinte.

De alapjáraton is a tapasztalatom hogy a lányok negativan értékelik ha fizetsz vmit nekik,szóval soha semmit

2020. jan. 21. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Kelleni nem kell, de ha kifizeted a vacsoráját azért mert tetszik neked az egy szép gesztus.
2020. jan. 21. 14:47
 3/4 anonim válasza:
95%
Nem kötelező, de szép gesztus a venné, pláne, ha neki is bejössz. Vagy ha most nem is fizeted, de a legközelebbit illene szerintem.
2020. jan. 21. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Ebben a helyzetben nem kell, hisz ez nem egy randi, hanem egy baráti összejövetel, ha jól értem. Gondolom, mindenki fizet magának.
2020. jan. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!