Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy forditanatol komolyabbra?
Van egy srac, akivel nagyon “szimpatizalunk”.
Szoval neha szunetekben beszelgetunk, nagyon sokat szemezunk, es mar majdnem fel eve beszelgetunk snapen.
Elhivtam februarban egy kocertre ahol en is fellepek.
A chat pedig szerintem kocsot keud unalmas lenni mert olyan mintha kerulnenk a forro kasat. Viszont barmirol tudunk beszelgetni, es ezt nagyon elvezem.
Probaltam mar 1x kiszedni nagyon finoman belole de o nagyon okos volt es konkretan leoirta h most direkt kiter a valasz elol.
Szerintetek, mit kene csinalnom hogy kicsit komolyabbra forduljon?
Lehet ez az en gogom, de elhivni nem nagyon szeretnem sehova, mert mindketten eleg elfoglaltak vagyunk, es tartom magam ahoz hogy ez nem a lany feladatkore.
16L
Ha megtanulsz helyesen írni, maximum választ kaphatsz a kérdésedre. Addig meg remélem hogy nem, mert egy tiszteletet nem adsz felénk hogy helyesen írj.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!