Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok veletek volt már olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok veletek volt már olyan hogy lelépett a srác mert nem lett hamar szex?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, hogy ha nem feküdtél le vele egyből, lelépett, avagy sikerült elérni a célját és utána lépett le-előtte minden működőképes és hirtelen mikor nem lett szex egyből, vagy húzodott a dolog akkor egyszerűen továbbállt- nem érdekelve mondjuk az azt megelőző randik, beszélgetések, de a mézesmázos , elhihető duma volt

Kérlek osszátok meg a személyes tapasztalatokat🙏

2020. jan. 3. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Egyik nap mondta, azt mondta, hogy szeret, aztán mikor nem feküdtem le vele, másnap szakított, hogy hazaköltözik.

(Azóta is itt van abban a városban, ahol én. Szóval nem tudom mire volt jó ez az egész kamu duma)

Sajnálom, hogy át kellett élned neked is ezt a csalódást. De ne add fel, majd találni fogsz egy normális srácot, aki lelkileg is meg szeretne ismerni, és a testeddel együtt a személyiségedet is meg szeretné ismerni!:)

2020. jan. 18. 22:48
 12/16 anonim válasza:
80%
Gondolom megvilágítom a dolgot a fiú oldaláról is: első barátnő, 16 évesen jöttünk össze, okos, szép, kedves, amolyan álomnő. Kb fél évig nem is emlegettem semmi szexuálisat, első kapcsolata mindkettőnknek, hova rohanjunk. Utána kezdtem emlegetni, hogy valaminek nekikezdhetnénk már, mert egy párkapcsolatnak ez is része, legalább petting vagy valami legyen. A csaj váltig mondogatta, hogy ő még nem áll készen, majd persze én voltam a bunkó, hogy kicsit több, mint egy év szexmentes együttlét után szakítottam vele. Máig nem tudom, hogy tényleg nem érezte magát késznek a szexre vagy pedig kifogtam egy aszexuális csajt, de így utólag azt mondom, hogy mindkettőnk jobban járt a szakítással.
2020. jan. 26. 07:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt úgyis észre fogod venni a fiú, hogyan közeledik feléd stb. Én 17 éves voltam mikor össze jöttem a jelenlegi párommal, nem voltam szűz már, de valami miatt mégsem éreztem azt, hogy én készen állnék a szexre ő várt fél évet türelmesen, persze addig volt petting, de soha nem erőltetett semmit amit én nem akartam volna. Azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt már lassan 5 éve és már a saját lakásunkban éljük a kis életünket együtt. Vannak kivételek is csak ritka. 22l
2020. febr. 17. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy egyáltalán van-e értelme ide írni vagy a kevésbé értelmes lányok lepontoznak, meglátjuk...

Tehát, ha együtt vagy egy fiúval valószínű igen szeretne veled szexelni mert az is a kapcsolat része.

Ha még szűz vagy és nem akarod elsietni, el akarsz rá készülni normális dolog ha vár rád 1-2 hónapot, de az hogy a lányok rengeteg esetben elvárják hogy fél-1 évig te kb szüzen élj mellette szex nélkül és amikor neked ez nem tetszik akkor jön az a duma hogy "csak a szexre megy" az a lányok részéről szánalmas. Ilyen szempontból mindig korrekt vagyok a lányokkal, sőt olyan is volt hogy a kb 2 hetes barátnőm kérdezte meg hogy mikor szeretném és a válaszom az volt hogy amikor késznek érzed rá magad (nem volt már szűz egyikünk sem de nem akartam hogy csak amiatt feküdjön le velem mert a fiúk biztos egyből elvárják...) Kedves kérdező, nem tudunk semmit a te ügyedről abból a szempontból hogy (ha együtt voltatok) meddig voltatok együtt, addig amég dobott a szex hiánya miatt. A pasik szidalmazása pedig a lányok részéről még jobban gáz mint ha a fiúk szidnák a lányokat ezer más ok miatt ,semmi értelme a két nem közötti szurkálódásnak.

2020. febr. 17. 12:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Nalunk egy honapja se ismert, eroltette az egyuttalvast, mikor pedig nem akartam masnap lelepett es azota sem jelentkezett
2020. febr. 17. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kérdező :(

De ne add fel!

2020. febr. 17. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!