Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meggyőzni egy makacs lányt?
Van egy lány, akivel a neten ismerkedtem meg. Sokat beszélünk, de élvezi hogy makacs lehet velem, ezért nem tudom rávenni semmire.
Hogyan tudnám rávenni, hogy találkozzon velem?
Vagy legalább képet küldjön magáról?
Nyilván okkal makacs, ha esetleg ezt használja kifogásképp a találkozóval kapcsolatban, akkor nem makacs, csak szimplán nem akar veled elmenni semerre. Egyébként egy makacs lányt nem igazán lehet meggyőzni.
17/egy szintén makacs lány:D
Nem igaz hogy ennyi idő után de fogtad fel hogy nem akar tőled barátságnál többet. Ennyi idő alatt már biztos adott volna jeleket de ezek szerint nem tette meg mivel kiemelted ezt a kérdést.
Fogadd el hogy ennél több nem lesz soha és örülj hogy legalább barátok vagytok.
Majd találkoztok ha akarja de ha raerolteted akkor egy darabig még biztos nem fog. Képet meg lehet azért nem küld magáról mert szégyenlős vagy mert nem szeretné magát mutogatni. Biztos vannak neki képei instan nézegesd azokat.
A találkozás egy darabig a vírus miatt esélytelen lehet.
Képet kérhetsz tőle néha néha de valószínűleg előbb belemenne ha te is küldenél neki. Egyébként mondtad milyen képet szeretnél? Mert sok lány (köztük én is) elsőre nem egy sima arcképre gondolunk. Mert ha nem akkor ez lehet az egyik ok rá. Ha igen akkor lehet hogy csak annyi áll a dolog mögött hogy nem szeretné magát mutogatni vagy bizonytalan esetleg tart az idegenektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!