Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondja el anyukajanak?
Figyelt kérdés
Na szvl van egy ismerősöm aki 12 eves és lany.o és egy fiú nem rég összejöttek és a fiú elhivta moziba csütörtökön.a lány nagyon rossz kapcsolatban van az anyjával ezért nem szeretné elmondani neki h kivel megy moziba.az lenne a kérdés h hogy mondja el az anyukajanak?2019. dec. 29. 19:28
1/10 anonim válasza:
Rólad van szó, vagy ki vagy a történetben? Kicsit érthetőbben.
2/10 anonim válasza:
Csak nagyobb balhé lesz, ha kiderül a hazugság... legrövidebb az egyenes út.
3/10 A kérdező kommentje:
Én egy idősebb barátja vagyok az illetonek
2019. dec. 29. 20:46
5/10 anonim válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy mégiscsak rólad van szó? Ha idősebb vagy, akkor ez nem lenne kérdés, mert már talán lenne annyi eszed, hogy egy gyerekről van szó, akiért a szülei a felelősek, joguk van tudni (illetve kötelességük), hogy hol és kivel van a lányuk.
6/10 anonim válasza:
Teljesen kizárt lenne, hogy a 12 éves lányomat elengedném felügyelet nélkül bármilyen fiúval.
És mi az, hogy "összejöttek"???
Biztos hogy hatalmas balhé lenne ha megtudnám.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!tudom h rosszul hangzik de a mai világ ilyen
2019. dec. 29. 21:06
8/10 anonim válasza:
na pont ilyet és így ír egy 12 éves gyerek idősebb barátja :D
9/10 anonim válasza:
Nem, a világ még mindig nem ilyen. 12 évesen nincs pasizás, és nincs olyan hogy "összejöttek".
Ezt csak ti gondoljátok így.
10/10 Thispain válasza:
Én amondó vagyok, ha amúgy se akarja elmondani, akkor ne mondja. Ha mindenképp mondania kell valamit, alibinek vagy a könyvtárat javasolnám, vagy a mozit, anélkül, hogy fiú említésre kerülne, vagy a plázát. Ha szóbakerülne, hogy az anyja is vele megy, a helyében mondanám, hogy a barátnőimmel megyek, és ebbe be is avatnám a barátnőimet, és ráérésüktől függően stabil lábakat adnék az alibinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!