Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amugy vannak itt valogatos fiuk?
Kivancsi vagyok hogy fiukban van-e itt valogatos. Marmint csajok teren. Hogy nagyobbak az igenyei amilyen neki tetszik kulsoleg belsoleg egyarant.
Es igy nem igazan tudjak barmilyen lanyok megfogni mert valamiert nem jon be es ugy erzi nem hozza illik.
17,lany
Ha egy lányból hiányzik az érdeklődés a világ iránt, a kíváncsiság, intellektualitás....
Na meg persze az a kis cigány élet érzés, hogy ha azt mondom neki, hogy jövő hétvégén felvonatozunk kirándulni egyet Szlovákiába, ne ellenkezzen, hanem vegye a hátizsákját :)
Külsőt illetően szeretem ha pofás a pörkölt, de nyilván a belső a fontos, legyen finom is!
De viccet félretéve, milyen kérdés ez bäszki, nincs olyan aki nem válogat valamennyire, senki se jönne össze a legelső undorító ronggyal.
Pláne itt nem, szerintem egy gyakoris sem olyan reménytelen, hogy bárkit/bármit bevállalna.
"Válogatós f..sznak kutyában sincs helye."
Azért én inkább megválogatom azt, hogy kivel jövök össze, mintsem érmekként gyűjtögessem a csajokat. A szingliség meg pont nem zavar, előbb-utóbb vagy lesz olyan lány, aki számomra közel tökéletes vagy megleszek egyedül, legalább több időt tudok magamra fordítani. 🤷🏻♂️
Az nem feltétlen nagy igény, hogy nem tetszik mindenki, nem is lenne jó, ha mindenki mindenkivel össze akarna jönni. Még az állatok is megválasztják a magukét.
Vannak típusok, akik jobban vonzzák egymást, a lányok erre mondják, hogy működik a biológia. Ezt általában ránézésre is el lehet dönteni, ha nem, akkor derül ki, amikor az ágyban felizgul, és érzed az illatát, rossz esetben a szagát. Persze, egy ember szaga az életviteltől is függ.
Plusz, ahogy fejlődik a világ, egyre több az olyan lehetőség, amivel az emberek be tudják magukat pozicionálni egyfajta életstílusba, vagy szerepkörbe, ez pedig nehezíti a kapcsolatok kialakulását. Gondolj bele, ha meglátsz egy pasit, először tök jól néz ki, aztán kiderül róla, bármi olyan, hogy pl a másik focicsapatnak szurkol, politika, vallás, stb, és a mindenféle eszmék nehezítik a vonzódások kialakulását.
Aztán vannak a szexuális beállítottságok, pl van olyan pasi, aki csak a vékony, vagy csak a kövér csajokat szereti, ez hasonló a csajoknál is, macis, gyúrós, stb. De lehetne ezt még sokáig ragozni.
Azon kívül, ami megint egy társadalmi dolog, az egzisztenciális szint, gondolkodásmód, anyagi helyzet.
Újabb tényező, a habitus. Valószínűleg te sem szeretnél összejönni valakivel, aki tőled sokkal lassabb, nem érdekli semmi, de olyannal sem, aki annyira pörög, mindenbe beleüti az orrát, és annyit beszél, hogy az már idegesítő.
Én férfiként leginkább az átlag farmernadrágos, sportcipős lányokat szeretem. Akik feltűnően sokat adnak a külsőre, rengeteg smink, legdrágább ruhák, táskák, kizárólag magas sarkú cipő, nekem nem jön be. Volt egy rövid ismerettségem egy ilyen lánnyal, az ágyban is ő volt a legrosszabb.
Annak kevés az esélye, hogy valaki messziről ránéz a másikra, azt mondja, vele fogom leélni az életemet, összejönnek, és tényleg minden OK, de akinek túl hosszú a múltja, az idővel azt veszi észre, hogy egyrészt kiégett, másrészt, ha a létező legjobb jelölttel jön össze, az sem lesz neki megfelelő. Mindig ott fog benne motoszkálni, hogy "anno a Peti jobb volt az ágyban, a Robi meg határozottabb volt, olyan jó volt vele menni mindenhova, és hiába néz ki úgy ez a pasi, mint Jason Momoa, ha még azt a qrva csapot se tudja megszerelni, bezzeg a Zolinak kisujjból ment volna." Ezért max 2-5 komolyabb kapcsolat az, amit a férfi/nő érzelmileg tud kezelni. Ha ettől lényegesen több, utána nagyon sokat kell azon dolgozni, hogy a későbbi kapcsolat ne csak a kényszerűségről szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!