Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen koruakkal jonnetek ossze?
Az lenne a kerdes, hogy ki milyen koruval lenne egyutt egy kapcsolatban.
En 17 vagyok, lany. Es 17-20 eves fiuval lennek, 20 felett mar nem. Nekem nem jonnek be az idosebbek hanem szinten a fiatalok korban hozzam illok.
Ti is vagytok igy lanyok? Vagy ti meddig mennetek el a korkulonbsegben?
Es ti fiuk, hany eves lannyal lennetek szivesen?
Tudom tudom hogy nem a kor szamit. Teljesen tisztaba vagyok vele, es egyet is ertek hogy nem a kor szamit egy szerelembe, hanem inkabb a felfogas, az ertelem es erettseg.
Csak azert erdekel hogy kinek milyen az izlese alapjaraton korban nezve.
Én jelenleg 18 éves vagyok. Szívesen összejönnék max 25, minimum 16 éves lányokkal :)
mellesleg lehet akár 30 is, ha legalább nem a magasságom számít neki :D
14 évesen huszonegy-kettő körüliek jöttek be, még mindig a huszasok a kedvenceim, de tolódik egyre kijjebb a dolog :D van egy negyvenes fickó is aki tetszik, de simán mondhatná magát felé annyinak is, mert külsőleg-belsőleg hihetetlen fiatalos, mondjuk mivel punk, belsőre nem lehetne nagyon más. :D És családi barát is, odáig vagyok érte. Szóval igazából a kor tényleg nem meghatározó. Számít, de van akin nem fog az idő, vagy esetleg fiatalon is túl felnőttes. Én is előbb értem mint a kortársaim.
18L
Én speciel a korosztályommal nem igen tudok ismerkedni, szóval eléggé érdekes a helyzet nálam :D
Szóval, ha mondanom kéne korosztályt, akkor:
16-20 lányok, illetve 30-40 nők
23/F
"Az életkor csak egy szám,a cella pedig csak egy szoba"
--Szent István 1001 Esztergom--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!