Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszem neki?
Sziasztok
Mai nap folyamán találkoztam egy irtó rendes,helyes sráccal. El is vitt magához meg is csókolt tökre jól ment az egész nap. Aztán elbúcsúztunk és elindultam hazafelé. Reméltem hogy bejövök neki és összejövünk. Viszont leírta hogy nem tudja most mit érez, neki és túl gyors találkozzunk többet és akkor kialakul szerinte, de egyébként nagyon cuki lány vagyok és semmi baj a kinézetemmel(én azt hittem nem így képzelt el) Naa mindeegy de én totálisan beleszerettem de lehet kár? :((((
Szia!
Azért nem ártana tudni hány éves is vagy...
Az hogy időt akar, azzal nincs baj. Meg akar ismerni, és nem csak megdugni.. Találkozzatok, de nem rajongj érte a randik alkalmával, mert akkor nyeregben érzi magát és ezt sokan kihasználják. Nem ismered még hogy milyen. Az hogy rendesnek látszik még nem biztos hogy az is.
27F
Miért lenne kár?
Igaz,túl gyors volt ez a tegnapi,de ha többet találkoztok,meg randiztok akkor bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!