Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tényleg tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszem neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mai nap folyamán találkoztam egy irtó rendes,helyes sráccal. El is vitt magához meg is csókolt tökre jól ment az egész nap. Aztán elbúcsúztunk és elindultam hazafelé. Reméltem hogy bejövök neki és összejövünk. Viszont leírta hogy nem tudja most mit érez, neki és túl gyors találkozzunk többet és akkor kialakul szerinte, de egyébként nagyon cuki lány vagyok és semmi baj a kinézetemmel(én azt hittem nem így képzelt el) Naa mindeegy de én totálisan beleszerettem de lehet kár? :((((

2019. okt. 29. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy kicsit gyorsan haladtok nem gondolod? Elmenni hozzá, csókolózni vele, egy tök idegen emberrel. Szerelemről meg még elég korai beszélni, főleg úgy hogy egy napja se ismered őt. Lehet hogy komolyan gondolja lehet hogy nem, majd kiderül idővel.
2019. okt. 29. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért nem ártana tudni hány éves is vagy...

Az hogy időt akar, azzal nincs baj. Meg akar ismerni, és nem csak megdugni.. Találkozzatok, de nem rajongj érte a randik alkalmával, mert akkor nyeregben érzi magát és ezt sokan kihasználják. Nem ismered még hogy milyen. Az hogy rendesnek látszik még nem biztos hogy az is.

27F

2019. okt. 29. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne kár?

Igaz,túl gyors volt ez a tegnapi,de ha többet találkoztok,meg randiztok akkor bármi lehet.

2019. okt. 30. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy ha szabad tudni?
2019. okt. 30. 15:20
 5/5 A kérdező kommentje:
16 leszek
2019. okt. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!