Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg, azt a lányt aki nagyon tetszik?
Van egy nagyon szép lány, aki kedves, meg értő és jó szívű, egy szóval egy olyan lány akivel el tudnám képzelni az életemet. Viszont rengeteg olyan srác van, köztük barátok is akik szeretnének próbálkozni nála de még nem tették meg. Nagyon félek attól hogy valakivel össze jön és azért mindent meg szeretnék tenni hogy velem járjon, viszont egy baj van nagyon vissza húzódó srác vagyok és félénk ien téren sőt ötletem sincs hogy mit kellene tennem. Ha segítenétek be vált ötletekkel akkor nagyon hálás lennék.
Egyébként ha egyedül lenne akkor nem lenne baj, viszont mindig a barátnőivel van. És előttük nem szeretnék erről beszélni mert úgy gondolom ez csak (rá és rám tartozik).
17 F)
Egyrészt miért akarod megszerezni, trófeából készült vagy pokémonból?
Másrészt miért baj ha összejön valaki "rámenőssel" - aztán szétmennek mert rájön hogy a "rámenősök" többnyire [nem túl rendes emberek] (asszem ez fennakadt a "trágárságszűrőn") akik csak meg akarják szerezni trófeának, és eszébe jut esetleg hogy visszahúzódóbb srácokkal is próbálkozhatna esetleg?
Egyébként építsd az önbizalmad, önismeret sokat segít, illetve hobbik amik jól mennek; és próbálj vele csakúgy is beszélgetni, akár a barátnői előtt is - legutóbb mikor akkori párom nem volt hajlandó hagyni hogy barátaimmal-barátnőimmel beszélgessek (mert addig sem vele vagyok, ő meg nem akart előttük / velük beszélni), eléggé rosszul esett, ki is raktam hamar. Nem mellesleg egy kapcsolatot úgy kezdeni, hogy "csá, járjunk lécci" anélkül, hogy előzőleg beszélgetnétek, és ha ezzel akarod kezdeni az első alkalmat mikor véletlenül kettesben vagytok, hááát, szerintem elég fura (ha nem ezzel akkor meg mivel ami 'nem tartozik a barátnőire' úgyhogy 'nem beszélnél róla előttük'? :D )
23/F
Hát igazából az a helyzet, nem régg szakított egy olyan fiúval aki csak ki használta, de még a mai napig szereti a fiút".
A barátnői előtt azért nem szeretnék beszélni vele, mert a barátnői"azt akarják hogy az egyik fiú ismerősökkel jöjjön össze a lány, de a lány ezt nagyon jól tudja. Akivel össze akarják hozni az a fiú nagyon nem olyan aki ki használná és szerintem komoly kapcsolat lenne belőle. Ebben a lányban meg találtam a közös evezőt és nagyon meg tetszett, senki nem jött be úgy ahogy ő az életem során és mindent meg szeretnék tenni hogy járjunk, és meg adjam neki mindent amit az eddigi barátai nem tudtak meg adni. Nekem az lenne egy szóval a legfontosabb hogy ő boldog legyen.
És nagyon össze vagyok zavarodva, mert annak a fiúnak is tetszik a lány,és nem olyan vagyok aki rá megy olyankor, de azt érzem én tudnám csak boldoggá tenni. Mindent korrektül szeretnék csinálni, le rendezni de nem tudom hogyan.
Köszönöm a válaszokat, utolsó igazad van mert lehet kicsit önbizalom hiányos vagyok mert görcsölök ienkor, meg zavarba vagyok ha beszélek a lánnyal de úgyis mosojt tudok csalni az arcára. Egyik nap is nagyon el voltunk a lánnyal, beszélgettünk, meséltem neki vicces történeteket a gyerek koromról, tehát az volt a legjobb nap. Viszont az után másnap hívtam a lányt mobilon, mert szerveztem direkt ő érte egy Lájtos házi bulit ahol pár sör-nél többet nem engedtem a haverjaim nak hogy hozzanak, (amúgy ők is hozták a barátnő-iket) gondoltam át hívom filmezni, és beszélgetni. (nem inni mert én nem iszom alkoholt) szóval fel hívtam kimentem és mondtam hogy át jönne-e hozzám beszélgetni, se szó se beszéd rám nyomta a telefont és azóta kerüli a társaságomat.
Nem hazudtam neki elmondtam hogy házi bulit tartunk a barátaimmal és annak barátnői-vel, nincs több alkohol pár sör-nél. Egyébként nem az összes barátomat hívtam hanem csak azokat a barátokat akik nem csinálnak hírre szóló bulit, és csendesek.
Valamit el rontottam szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!