Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hetvegen randizom a szerelmemm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetvegen randizom a szerelmemmel, felek mit gondol rolam?

Figyelt kérdés
Jovohet vegen talalkozom eloszor a szerelmemmel ( tavkapcsolat ) felek mit fog gondolni a kulsomrol, ha meglat. Ugyanis ducibb vagyok, mint azt o kepeken lathatta ( soha nem kuldtem teljes alalos kepet, soha nem is kert )

2019. okt. 24. 08:51
 1/8 October15 ***** válasza:
100%
Mit takar nálad a "ducibb"? Mihez képest "ducibb? Mondjuk mivel tini párkapcsolatok kategória + távkapcsolat ezért nem arra tippelnék hogy a 30. pasija/csaja vagy szóval egész jó esély van arra hogy pont nem fogja izgatni.
2019. okt. 24. 10:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Hozza kepest
2019. okt. 24. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Most mégis milyen válaszra vársz?
2019. okt. 24. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolat? És mióta dúl a szerelem? Az a durva, hogy manapság már előbb vallotok telefonon egymásnak szerelmet meg tervezitek a jövőt, mint hogy találkoznátok és akkor azonnal eldőlne, hogy van-e kémia, van-e szimpátia, megdobogtatja-e a szíved vagy sem. Minden elméleti síkon megy, aztán jön a gyakorlat és a nagy pofáraesés.

Van is miért izgulnod, ugyanis ha te is csak a fejedről küldtél eddig szépített fotókat, akkor nagy pofára esés lesz a srácnak, ha meglát. Én biztos, hogy küldenék gyorsan még a randi előtt egy teljes alakos friss képet is, hogy fog rá reagálni, mert ha nem jössz be neki, csak egymás idejét raboljátok. Én nem csinálnék hülyét magamból, majd rájössz, hogy az őszinteség fontosabb még a neten is, mert úgyis kiderül minden. Nekem egyszer volt ilyen randim, helyes srác, de ő is csak a fejéről küldte a képeket. Hát ba.szki egy törpe volt! Nem vicc! Azt hittem, sírva elmenekülök, csak akkor már észrevett, kénytelen voltam végigcsinálni a randit. Soha többet!

2019. okt. 24. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És? Ha emiatt nem akar veled lenni,akkor talàn még jobb is.
2019. okt. 24. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is találkoztatok személyesen, de már szerelmednek titulálod, emellett takargatsz előtte valamit. Csak akkor küldesz egész alakos képet, ha valaki kimondottan ilyet kér? Már a kezdet kezdetén nem vagy vele őszinte, most pedig izgulsz amiatt, amit eddig titkoltál előtte. Most jobb lesz, ha meglát és netalán 10-15 perc után hirtelen WC-re "kell" mennie, aztán téged faképnél hagy, mert elinal mellőled? Ez a rosszabb verzió, de hallottam ilyenről. Minden jót kívánok!

Ffi.

2019. okt. 24. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

És a szerelmed szerinted nem aggódik ugyanilyen kérdés miatt,mint te?

Vagy ő vékony lány?

2019. okt. 25. 05:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmed? Még nem is ismered igazán, és már a szerelmed? Még kapcsolatban sem vagytok. Az, hogy neten beszélgettek csak ismerkedésnek mondanám.

Ezért nem volt szerencsés, hogy már az elején nem voltál őszinte. Az, hogy mit fog szólni nem lehet tudni. Ha nem lennél ducibb, akkor is benne van a pakliban, hogy élőben nem jössz be neki. De ugyanez fordítva is igaz. Ha nem lesz meg köztetek a kémia, akkor úgysem fog működni.

2019. okt. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!