Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene egy ilyen randi?
Pedig a céltalan autózás is egy hobbi. Én is elég gyakran teszem ezt. Nem kell ehhez "az autóra vernie magát" valakinek. Nekem egy 20 éves,átlagos személyautóm van. Ezzel aztán tényleg lehet menőzni...
A vezetésnek megvan a hangulata,a maga szépsége. Akár dinamikusabban vezet az ember,akár a sebességhatárt szigorúan betartva. Rám általában az utóbbi jellemző. Nappal,este,hajnalban,lényegtelen.
"1 éves jogsival nincsen tapasztalatod" szintén hülyeség. Aki 1 év után is félve,bizonytalanúl vezet,mint a jogsi megszerzése után,az eléggé alkalmatlan. Nyilván a megtett km is számít,de ennek az állításnak sem volt sok értelme.
Ez az anyuka meg nem engedi el,szintén vicc. Egy 16 évesnél nyilván benne van a pakliban ez is,de sokszor már beteges korlátozások vannak itt-ott,akár a későbbi években is. Megtörtént eset: 11.osztályos,18 éves lánynak szobafogság,mert késett otthonról 10 percet,délután. Vicc kategória.
Na de ez igazából lényegtelen.
A kocsikázós ötlet szerintem jó,csak nem ebben a formában. Szerintem hívd el valahová,aztán a megbeszélt találkaponton jelenj meg a vassal. De azért ne este 11 felé! Érdemes nyugisabb helyre menni. El tudok képzelni akár egy tavat,körbe lehet sétálni,lehet beszélgetni,enni,stb.. Esetleg egy kilátó,mellette a presszóban egy kávé,fagyi,süti,bármi.
Hasonló terveim vannak egy ideje. A probléma már csak az,hogy az egyik jelölttel sem jutott el eddig a dolog. Nem szálltam virágról-virágra,egyszerre egy nőre koncentráltam,csak ezzel túl sok időt vesztettem,fölöslegesen. Ne várj soha,sok sikert.
Csak ne fussatok össze a Zodiákussal ;)
Persze üljetek azért be máshova is, ne csak a kocsiba. Étterem, séta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!