Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene egy ilyen randi?
Ha nem jön össze és RX 8-as akkor megyek én. :D Bár azért egy kanna olajat vigyünk biztos ami biztos.
De amúgy ha beszélgetősre akarod venni és van valami hely jó kilátással a környéken akkor az pl működhet. Már ha ismeritek már annyira egymást / fogékony az ilyesmire. Ha meg petrol b*zi akkor qrd fel a szomszédságot egy kis túráztatással. :D
16 évesen nincs az a srác főleg akivel első randi lenne, hogy éjszaka autózzak a nagy semmibe.
18 évesen max fél éves jogosítványod van. Annyire nem vagy még tapasztalt sofőr, hogy egy normális szülő tuti nem engedné el a lányát-
Én is vezetek éjszaka, főleg amikor fél európán keresztül utazunk, és tudom milyen unalmas éjszaka a szembejövő autók villogó fényeit bámulni, és a beszélgetés sem olyan mint amilyennek képzeled. Randinak a lehető legrosszabb ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!