Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszene egy ilyen randi?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, van egy autóm, és imádom vele éjszaka járni a várost, nyáron még hajnalban is kijártam vele. Lányok, nektek tetszene, ha egy fiú elvinne egy ilyen éjjeli vezetésre első randin? :D Szerintem tök hangulatos lenne. Vagy ezt csak a fiúk élvezik inkább? Azért gondoltam erre, mert kicsit olyan mint a mozi (mivel egymás mellett ülünk végig), csak itt közben tudunk beszélgetni is. Vagy mindenképpen vigyem is el valahova? Egyébként egy 16 éves lányról van szó.

2019. okt. 21. 22:16
1 2
 1/18 October15 ***** válasza:
1%
Attól függ hogy hány 10 milka volt a kocsi. :D Ha sok 10 milka akkor elég a kocsi is. Ha kevés 10 milka akkor vidd el valahova, ha 2x10 milka alatt akkor vidd el vele valami hangulatos helyre, ha 10 milka alatt akkor kénytelen leszel személyiséget használni és elvinni vele valami hangulatos helyre. :D
2019. okt. 21. 22:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak másfél millió volt, de nem egy lelakott német autóról van legalább szó, hanem egy igényes japán autóról, ami megy is :D
2019. okt. 21. 22:24
 3/18 sajtfa válasza:
24%
Tuti azt hinné hogy le kell hogy szopjon!
2019. okt. 21. 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Az autó arra való, hogy elmenj egyik helyről a másikra...
2019. okt. 21. 22:31
 5/18 A kérdező kommentje:
#3, valakinek lehet
2019. okt. 21. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem tetszene, ha 16 évesen be akar ültetni az autójába ÉJJEL és csak céltalanul menni. A szüleimnek meg annyira se. Ezt hanyagold és találj ki valami programot. Ha együtt vagytok már egy ideje, akkor működhet a dolog, de elsőre jobb lenne más :)
2019. okt. 21. 22:37
 7/18 October15 ***** válasza:
49%
Igényes japán autó? Tehát már csak az alvázvédő tartja egyben? :D
2019. okt. 21. 22:39
 8/18 October15 ***** válasza:
0%

Ha nem jön össze és RX 8-as akkor megyek én. :D Bár azért egy kanna olajat vigyünk biztos ami biztos.

De amúgy ha beszélgetősre akarod venni és van valami hely jó kilátással a környéken akkor az pl működhet. Már ha ismeritek már annyira egymást / fogékony az ilyesmire. Ha meg petrol b*zi akkor qrd fel a szomszédságot egy kis túráztatással. :D

2019. okt. 21. 22:42
 9/18 A kérdező kommentje:
RX8 sose tetszett, inkább az RX7-ből az FD, de az már nagyon ritka, meg a wankeltől is félek :D Egyébként egy Honda Civic VTI, de abból sem a széthajtott fajta. 160 lovas
2019. okt. 21. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

16 évesen nincs az a srác főleg akivel első randi lenne, hogy éjszaka autózzak a nagy semmibe.

18 évesen max fél éves jogosítványod van. Annyire nem vagy még tapasztalt sofőr, hogy egy normális szülő tuti nem engedné el a lányát-

Én is vezetek éjszaka, főleg amikor fél európán keresztül utazunk, és tudom milyen unalmas éjszaka a szembejövő autók villogó fényeit bámulni, és a beszélgetés sem olyan mint amilyennek képzeled. Randinak a lehető legrosszabb ötlet.

2019. okt. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!