Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elhivtam egy lányt randira,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhivtam egy lányt randira, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ő más mint a többi.. 1 éve ismerem, és tudja hogy számomra mennyit jelent. Most nemrég szakított a barátjával. És Petra azért más, mint a többi, mert én nekem soha nem volt gondom lányokkal. Nem azért, mert valami hú de jól nézek ki. Jól tudok velük kommunikálni. És elég nagy az önbizalmam, nem tudom ez számít-e. De vele.. nem megy. Szótlan vagyok, mikor sétálgatunk.. asszem belezúgtam.😅😅

Bunkónak érzem magam, nem rég szakítottak.

A reakciója mikor megkérdeztem a randit, kérdéseket szült bennem.

A válasza az volt, hogy komolyan gondolom?

Erre vörös lett egy piciket. És azt mondta hogy igen, szívesen eljönne velem vacsorázni.

Már voltam pár randin, de most mint ha.. nem is tudom. Félek, izgulok.. Nem akarom hogy rosszul süljön el, nem akarok szinte szótlan lenni.

Nem szeretnék tesze-tosza lenni. És nem tudom.. lehet jófejségből jön csak el. Ezen görcsölök azóta. Nem tudom mi van velem.. én pont a higgadtságomról vagyok híres.

Valamit okoznom kéne..

2019. okt. 17. 01:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár ezen izgulni.

Azt már a legelején kizárhatod, hogy csak "jófejségből" megy el veled randizni! A nők jófejségből nem mennek el senkivel randizni! Gondolom te sem mennél úgy el randizni egy nővel, hogy csak megsajnáltad, vagy nem akarsz vele bunkó lenni! Jó kifogást könnyebb találni mint "jófejségből" elmenni randizni valakivel! :D Azon szintén kár izgulni, hogy kicsit szótlanabb vagy vele. Nem az a lényeg, hogy te magyarázz! Te majd akkor beszélj, ha kérdeznek! Attól sem kell tartanod, hogy nincs mit mondanod! Pár teljesen egyszerű kérdés a hölgy felé és majd ő válaszol és mesél! Különben is, ha már 1 éve ismered akár felszínesen is nehogy már ne legyen közös témátok bakker! :D Bunkónak sem tűnsz hiszen, ha a leányzót annyira megviselte volna a szakítás akkor tudtodra adta volna, hogy "úgy érzi, hogy ez neki még kicsit korai", tehát ne izgulj! Ha kicsit megszeppentebb vagy vele az sem gond. Nem baj ha kicsit játszod az ártatlant, csak ne tűnj teljesen balfa*nak! Finoman de érthetően add a tudtára, hogy neked ő nagyon fontos és te komolyan gondolod a dolgot. Ő is ezt szeretné hallani, hiszen másképp nem ment volna bele a randiba! és azt ne felejtsd el, hogy SOHA! nem a férfi válassza a nőt! Lehet, hogy ez elsőre nem így tűnik, de ez így van! Ha már ebből a szemszögből végig tudod gondolni a helyzetet akkor rájössz, hogy nem kell annyira törnöd magad, hiszen ha már belement a randiba akkor te is jelenthetsz neki valamit! Na hát nagyjából ennyi. Remélem nem gond, hogy ilyen primitíven fejeztem ki magam és remélem, hogy sikerült segíteni egy picit.

2019. okt. 17. 01:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült. Köszönöm.😌
2019. okt. 17. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Király! :D
2019. okt. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!