Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam randira, mit csináljak?
Szia:)
Ne érezd gáznak, hiszen a 8 év alatt nem volt kötelező megismerned, ha most keltette fel az érdeklődésed, akkor nyílván csak most kezdtél el kíváncsi lenni hobbijára stb
Amúgy is szerintem eléggé ritka az olyan lány akinek nem esik jól hogy a fiú érdeklődik iránta.:)
Hajrá, menni fog, a randira is igent mondott szóval innentől ne aggódj efelől, ő is ugyanúgy érdeklődik irántad.
Legyél bátor!
17/L
Az egy dolog, hogy 8 éve ismerősöd, de az nem jelenti azt, hogy 8 éve ismered. Gondolom ő se tud sokkal többet rólad, mint te róla, így mégis miért lenne gáz, ha érdeklődnél a zenei ízléséről vagy tudjam is én miről?
Ne parázz azon, hogy miről beszélj vele, csak légy önmagad, ha pedig érdekel róla valami, akkor kérdezz rá. Legalább eljutottál addig, hogy elhívtad randizni. :D
köszi! volt nekem is részem bőven ebből a csak nézem a facebook képeit, de még ráírni sem merek... aztán egy lány egyszer nagyon megtetszett, és barátnőn keresztül tudtam, hogy én is bejövök neki, de nem akart kezdeményezni, szóval nekem kellett
sajnos nem volt hosszú életű, de azóta is hálás vagyok neki és a lánynak aki tájékoztatott, hogy én is bejövök neki szóval na csak annyit akartam, hogy ezt meg kell tanulni vagy mi mármint erőt venni magadon és oda menni elhívni kávézni teázni fagyizni, vagy valami és, ha nemet mondd, sem gáz mert 1x 2x visszahallom, de nem vészes
csak nekem tényleg annyira gáz vagy nem tudom, hogy 8 éve ismerem osztálytársam, és a számát is tegnap kértem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!