Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lépjek ki a frienzonebó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki a frienzoneból, hogy kelljek neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, kettővel jár alattam, már nyár óta beszélünk, és nagyon jóban lettünk. Iszonyat aranyos, ő is sokat mondja imád engem meg minden, már kétszer találkoztunk sulin kívül is, múltkor este. Nagyon jól elvoltunk, hideg volt, csomószor fogtam a kezét, parkban sötétben megijedt, ő is az enyém elkapta, sokat ölelgettem, elköszönéskor nagyon hosszan, meg a randi során adtam neki többször is puszit, és a legvégén egyet adott ős is (kezemre is egyet még az eleje fele de az csak poén volt, merthogy "megkarmolt"). Tehát lényeg, hogy nagyon jól elvagyunk.

Ő nem olyan régen, szeptember elején szakított a barátjával pár hónap után. Pontosan tudja, hogy mit érzek, én többet is el tudnék képzelni...nem vagyok szerelmes, de hogy megcsókolhassam, és alakuljon. Azt mondja, hogy lehet idő kell, de egyenlőre senkitől sem akar semmit, pedig tetszek is neki. Mondtam én várok rá, de ő meg hogy rá nem érdemes meg hogy ez valószínűleg nem 1-2 hét.

Bízhatok benne, hogy mégis ennyi? Mondtam neki lehet kevés idő, meg már pár találkozó kettesben.

Valahogy ki tudnék törni a baráti zónából, vagy ez így marad, próbáljam elfelejteni?

Köszönöm a segítséget! 18/F

2019. okt. 12. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél vele egyenes, ne szarakodj...

Mond meg hogy mit érzel iránta nyomatékosabban (nem kell szerelmet vallani)de mond el egyenesen és simán megkockáztatnám hogy felajánlok neki egy kis kalandot, ha érted mire gondolok.

Persze normális keretek között ezt az egészet, de ne szarakodj hajts rá egy kicsit erősebben, ha nem jön be akkor jöhet a "jólvan megértelek,adok időt" szóval egy kicsit keményebb legyél vele!

2019. okt. 12. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetném egyenlőre a dolgot. Nem azt mondom, hogy később ne beszéljetek erről, meg ne kérdezz rá, de ha azt mondta idő kell neki, akkor ha most megint rá kérdezel, csak azt fogja érezni hogy erőlteted az egész dolgot és abból semmi jó nem fog kisülni. Te érzed mennyit vagy rá képes várni, nyilván erezned kell azt a határt amikor le kell tisztáznotok hogy mi lesz, de tényleg adj meg neki egy kis időt szerintem.
2019. okt. 12. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Legyél türelmes,ne nyomulj. Várd meg addig,amíg kiheveri a szakítást.
2019. okt. 12. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy itt most mindenkit lelombozok, de nem lehet kilépni a friendzoneból. 8 felesleges évet b*sztam el arra, hogy egy másik embernek megfeleljek, akkor megfogadtam, soha többet nem változom senkiért.
2019. okt. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!