Hogy kelljek fel reggel korán?
Figyelt kérdés
Nem azzal lenne baj, hogy álmos vagyok,hanem azzal hogy alig tudok ki kellni az ágyból... Mit csináljak??
Reflexből kinyomta az ébresztőt és jön a Szundi. Ha sikerül kikászálodnom 10 perc múlva már nem is vok fáradt
2018. ápr. 16. 19:28
1/4 anonim válasza:
Rakd messzebbre az ebresztot, hogy ne tudd lenyomni szundira. Meg mondjuk lehet hogy nem artana idoben lefekudni se.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ
2018. ápr. 16. 19:51
3/4 csatrad válasza:
ha testileg vagy faradt, akkor csak nyujtozz egyet, ezzel adsz elev loketet a testnek, hogy lerazd az alvas benultsagot.
ha agyilag vagy faradt, akkor gyorsan vondold vegig, hogy mik a teendoid azon a napon, (melo, kaja), vagy mi tortent tegnap amit ma folytatnod kell, ha beinditod az agyad nem fog aludni hagyni.
4/4 A kérdező kommentje:
Fura volt. Ma csak simán felkeltem 1 órával korábban, és nem voltam fáradt. Ez
2018. ápr. 18. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!