Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú athiv magához...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú athiv magához filmet nézni vagy csak azt írja hogy "amúgy egyszer tényleg atjohetnel", az szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve ismerem, de kb 4 hete kezdtünk el "úgy" beszélgetni messengeren. Minden nap beszélünk egyszer én írok, egyszer ő. 15/L

2019. okt. 1. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Most mit kell paraztatni szerencsetlen csajt?! Ti nem vtatok 15 evesek? Egyreszt siman lehet h filmezni akar a srac, persze ebbe siman lehet hogy belecsuszik egy kis csok, petting. Ebben semmi rossz nincs. Mellesleg szerintem abban sem, ha kesobb le is fekszenek egymassal. Ne hallgass senkire, csak magadra. Ugy menj at, hogy otthon vannak a szulei is. 🤷‍♀️
2019. okt. 1. 23:48
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy csak lusta (kimozdulni otthonról) . Ha rögtön saját magához akar amúgy áthívni, és nem pl cukrászdába, vagy mittomén, akkor szerintem is főleg a testi dolgokra megy. De lehet , hogy csak lusta, vagy nem túl okos, de én is azt mondanám így elsőre, hogy valszeg meg akar dgni téged. Nem ajánlanék vele párkapcsolatot. Ha meg egyből ezt akarja, talán barátságot se .
2019. okt. 1. 23:54
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Naiv liba. Ha a házára hív, ott már az eléggé bűzlik, h csak meg akar ba............szni. Több nem lenne ebből sohase, csak ez, ne dőlj be ezeknek! A tizenéveseket csak a "ceruza-mártogatás" érdekli, több nem.
2019. okt. 2. 08:15
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell egyből túlagyalni a dolgot. A legtöbb dolog az, aminek látszik. Ha randizni akar veled, és te is akarod, ne menj át filmezni, hanem javasold, hogy inkább menjetek el valami számotokra is megfizethető helyre, mondjuk meki, de akár séta is lehet. Mondjuk felvetheted, hogy mész valahová és ő meg kísérjen el, ha van kedve. A lényeg, hogy egy párkapcsolatba nem úgy mászunk bele, hogy a másik fél áthív filmezni. Fokozatai vannak. Persze lehet, hogy a srácnak nem volt/van gyerekszobája, vagy normális szülei, akik példával jártak volna elől. Ha tetszik neked a srác, határozd el magadban, hogy mit szeretnél tőle, és pár apró lépésben érj el oda. Úgy tűnik az ő részéről ennek nincs akadálya. Hajrá!
2019. okt. 2. 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

EMBER!

Megbeszélni ELŐRE kell a dolgokat. Úgy ne menj át, hogy majd ott megbeszéled.

Amúgy tényleg hívd el valahova. Egyelőre ne te menj oda hozzá.

2019. okt. 2. 15:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja azt amúgy elfelejtettem leirni, hogy mindketten Győrbe járunk suliba és néha együtt vonatozunk haza (néha buszozunk is csak úgy ketten). És egyébként egy egyesületnel sportolunk.
2019. okt. 2. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Na, ez jó kezdet.

Ettől még megerőszakolhat, ha olyan.

Ezért olvasd el, amit idáig írtunk.

2019. okt. 2. 20:44
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha elolvastad, akkor értelmezd is.

Tudod, csodálatos élmény tud lenni, ahogy két fiatal közeledik egymáshoz. Elsőre még a kézfogás is szuper jó. Aztán az első érintés, az első látvány...

De ha rögtön azzal kezdi, hogy rád fekszik, akkor mindez kimarad. Másodszorra már közel sincs meg az az élmény, ami az első ismerkedést végigkísérheti.

Én nem packáznám ezt el a helyedben.

2019. okt. 2. 20:55
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
Igazaból simán lehet csak barátkozni akar bár ahigy levettem már joban vagytok de na szoval nem akar tobbet baratsagnal. Vagy van a masik eset de nem fog veled semmit se csinalni foleg nem lefekudni veled.
2019. okt. 3. 21:40
 20/23 anonim válasza:
81%
Tetszel neki :) <3
2019. okt. 4. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!