Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ahhoz, ha az első randi egy kerékpározás, vagy egy túrázás lenne?

Látom, kaptam új hozzászólásokat. Akinek még nem válaszoltam, azt kicsit pótolom :) (A rövidebb hozzászólásokat idézem, a hosszabbakhoz hozzáfűzöm a lényeget)
#4-es:
Látom, akkor te díjaznád ezt a speciálisabb randi megoldást ezek szerint! Ezért ment a zöld! :D Mert abban egyetértünk, hogy tényleg unalmas ez a beülősdi egy idő után, meg sokaknál alapból ez az első randi általában, hogy kávézó, mozi, cukrászda meg társa... Max jobb esetben még egy hangulatos park.
#5-ös:
"Nekem is tetszene!
Amúgy hány éves vagy?Nem muszáj leírnod ha nem szeretnéd, de kíváncsi vagyok,mert ismerek egy hozzád hasonló gondolkodású fiút."
Legutóbb megkaptad a választ :) Hmm még annyi, hogy akkor lehet nem vagyok annyira mégse egyedi, ha más is így gondolkozik. Mindenesetre érdemleges ;)
#7-es:
"Csak is akkor ha már régebben ismernélek
Ha egy random csávó a netről nehogymar xdd"
Most megnevettettél XD Bár gondolom az is tök random lenne, ha leszólítanék akárkit az utcán, hogy:
Szia! Még csak pár másodpercre ismerlek, de eljönnél velem bringázni, vagy túrázni egy randi keretében? :D
#8-as:
Na igen, persze akkor kivitelezhető, ha a partner is vevő rá. Mert másképp nem tuszmákolnám rá, hogy pl: Hé asszony gyere már bringás randira, mert komoly szankció lesz ha nem jössz meg stb! :D Ha viszont alapból lelkesedik a túrázásért, az csak nyerő helyzet lehet mindenképp. Viszont igen, van benne gyakorlalatilag hátrány is, mert lehet nem kéne egyből a nehezébe belevágni XD Az állatkert meg a park se rossz ötlet különösebben amit mondasz. Max még egy nagyon lájtos túra, ahol nem kell hegyeket megmászni egyből. Csak valami sík hangulatos túra terep, ami nem igényel különösebb erőfeszítést. A jutalom meg továbbra sem maradna el, mert túlélte a partner a randit :)
#9-es:
"én már voltam biciklis első randin. nagyon hangulatos volt, régóta vágytam rá, tetszett, hogy nem egy átlagos "beülős" találka lett."
Akkor legalább jól éreztétek magatokat, ez a lényeg :)
#10-es:
"Ez nagyon ember függő. A mai lányok inkább ri..ncok, ők nem hiszem h elmennének egy ilyen randira."
Igen, ember függő ez tény. Hát ha a ribizli rétegre gondolsz, akkor ők nem is. Mert a plázánál meg a szórakozó helyeken kívül, aligha lehetne máshová menni. És ha elhívnék egy ilyet egy 20 km-es túrára tegyük fel. Már tuti az elején sipákolna és inkább haza menne :D
#11-es:
"Nekem elsőre annyira nem, másodikra már mehet"
Akkor te biztos a parkot, vagy az állatkertet jobban preferálnád :) Ha még nem is bringa, vagy túra egyből.
#12-es:
"Elsőre nem jó, de néhányadikra már igen."
Vagy max arra jó ez ilyen randi, hogy egyáltalán leszűrje az ember ki való hozzá :D Amelyik lány bírja a gyűrődést és lelkesedik még ezután is, vele nem lehet baj :) Aki meg feladja hamar, akkor bukta. Bár a partner hozzáállása is mérvadó az ilyen esetekben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!