Van olyan applikáció Androidra, ami ezt mind (vagy majdnem mind) tudja?
A saját igényeimhez a leginkább alkalmazkodó GPS app-ot keresek kerékpártúrához.
Tudom, hogy számtalan hasonló kérdés van, és még több válasz ezekre, de éppen ezért akadtam el. Nem akarom mindet letöltögetni és tesztelgetni, ezért kérdezek.
Amit szeretnék:
1. offline is működjön
2. Google mapsen tervezett utat át lehessen tenni rá (esetleg Stravan lévőt)
3. lehetőség szerint adjon valamilyen hangjelzést navigálás közben (nem tudom úgy rakni a telefont, hogy lássam is a kijelzőt út közben)
4. és persze legyen mindez ingyenes (mert igényeim azok vannak! :P)
Mit javasoltok?
És az is működik offline? Akkor lehet, hogy csak én voltam béna, hogy ezt nem tudtam belőle elővarázsolni. Hm, akkor még keresem a lehetőségeket.
Köszönöm!
Köszi mindenkinek! Az offline Google maps-szel az volt a gondom, hogy a gépen előre mentett helyeket (pl. szállás, látnivaló stb.) nem jeleníti meg offline módban, és hogy "csak" olyan utakon visz, ahol autóval is lehet közlekedni.
Utóbbira nem találtam megoldást, de a helyek mentését megoldottam. Igaz kicsit bonyolult, de kipróbáltam, és működik.
(Erre azért volt szükségem, mert nem minden mentett helynek van pontos címe vagy neve.)
Az adott pontok koordinátáit a telefonkönyvbe kell menteni. Új névjegyként, amihez nem telefonszámot, hanem címet kel megadni; ide kell átmásolni a koordinátákat. Innentől kezdve az adott névjegyre bökve offline módban is kérhető a térképen a navigáció. Nem a legtökéletesebb, de a semminél azért jobb.
#9 Köszönöm! A válaszodat csak a túra után olvastam, de nekem is a Locus lett a befutó. Nem csak az útvonalakat, hanem a Google mapsen előre rögzített pontokat is tudtam importálni.
Első két napban ugyan eléggé megszívatott, amíg rájöttem, milyen paraméterekkel kell elindítani a navigációt (eleinte akkor is földúton akart vinni, ha az kitérő volt a rögzített, műúton haladó nyomvonalhoz képest), de azért elég jó szolgálatot tett.
Csak néha keverte a jobb és bal irányokat, amikor hang alapján navigáltattam magam (tehát nem láttam a kijelzőt), de aztán visított, ha rossz felé mentem. Ilyenkor rápillantottam a kijelzőre, és betájoltam magam.
Lényegében ingyenesen a hibái ellenére nagyjából azt adta, amire szükségem volt, úgyhogy legközelebbi alkalommal is telepítve lesz a telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!