Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nekem is kellene érintés adnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem is kellene érintés adnom?

Figyelt kérdés
Elhívtam egyet sétálni, igen-t mondott. Szerintem jól érezte magát, többször hozzáért a kezemhez, egyszer megsimogatta a fejem. Én nem érintettem meg egyszer sem. Búcsúzáskor egymás előtt álltunk, nagyon közel voltunk egymáshoz. Elköszöntünk, majd még pár másodpercig így álltunk, közben mosolygott. Utána elmentünk. Nagyon örültem volna egy puszinak, de mivel ő az első randiparnerem, nem mertem kezdeményezni. Mit tegyek? 16/F

2019. szept. 22. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány többször hozzáér a kezedhez, az felhívás keringőre, megfoghatod a kezét séta közben, a végén puszit is adhatsz.
2019. szept. 22. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Igen,kellene. Szerintem ha többször is hozzád ért,akkor neked is hozzá kellene érni. És ne félj,sínen vagy!
2019. szept. 22. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2. randin légy bátrabb :)
2019. szept. 22. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
edd meg :P
2019. szept. 22. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdeményezz te, hisz ő a lány, ha régimódibb, akkor valszeg úgy van vele, hogy nem akar rád mászni stb, szóval nyugodtan indíts te, hisz jó jeleket kaptál tőle eddig is.
2019. szept. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!