Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavar az ha egy lány magassarkúban veletek egymagas vagy pár centivel alacsonyabb? ( esetleg 1-2 centivel magasabb? )
Figyelt kérdés
170 centi vagyok, 16 éves és még nem volt párom
Nagyon szeretek magassarkút hordani (max. 5-6 centiset), csak sok helyes fiú kb 175-176 centi (legalábbis a környéken ahol élek :D)
2019. szept. 16. 21:55
11/15 anonim válasza:
Én 167cm "magas" vagyok.
Engem eggyáltalán nem érdekelne, ha a barátnőm magasabb lenne, de a lányok nagyrészének magasabb fiú kell, meg jaj a többiek mit mondanak...
12/15 anonim válasza:
173cm vagyok és nekem még csak nálam magasabb barátnőim voltak :D Egyikünket sem zavarta soha
13/15 anonim válasza:
Adhatsz pàr centit a 163 centis nővérednek mert 18 vagyok és nem növök màr🤣
14/15 A kérdező kommentje:
#13 adnék szívesen :D
2019. szept. 18. 16:56
15/15 anonim válasza:
Én 187 cm vagyok, úgyhogy a probléma alapvetően kevéssé érint. Egyszer kavartam egy elvileg 179 cm-es csajjal, ott mondjuk előfordulhatott volna, hogy ha egy komolyabb, alkalmi cipőt felvesz, akkor nagyjából egyforma magasak leszünk. De aztán nem nagyon emlékszem, hogy erre sor is került volna, mert olyan sokáig azért nem tartott a kapcsolat, meg a magassága miatt ugye alapból inkább lapos cipőkben szeretett járni. Mindenesetre ha meg is történt a dolog egyszer-kétszer, engem nem zavart. Azért cipő nélkül még így is számottevő előnyben voltam hozzá képest. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!