Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lyukas elso fogakkal lehetetlen bepasizni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 22:52
1/13 anonim válasza:
Igazán nem szeretnék beleszólni, de el kéne menned a fogorvoshoz..
2/13 anonim válasza:
Fogorvos. Magad miatt..
De azért muti,mennyire vészes?
3/13 anonim válasza:
Nekem egy csoporttársamnam szinte az összes foga fekete volt és ilyen fura toredezett3, szerintem valami betegség miatt, de egyetem alatt több pasija is volt és nem is csunyák
4/13 anonim válasza:
A volt legjobb baratnom osszes foga rohadt,fekete es undorito lepedekes is volt. Nagggyon sok pasija volt,a legtobb nagyon jo apolt pasi.
Boven van eselyed
5/13 anonim válasza:
Csináltasd meg, mert később fog nélkül még nehezebb lesz.
6/13 anonim válasza:
Csináltasd meg, most még olcsóbb és utána még csak a szintet kell tartani.
7/13 anonim válasza:
Szerintem még kényelmesebben is fogak nélkül :-D Jut eszembe egy csajszi úgy megharapta műfogakkal hogy egy hétig pukli volt az oldalán mert nem érezte a harapást. Tehát jobb ha azért mégiscsak megcsináltatod, jobban érzed magad az eredetivel.
8/13 anonim válasza:
Hagyd csak kihullani!Fogak nelkul kivaloan tudsz majd szopni!Kozkedvelt leszel!
9/13 anonim válasza:
Magad miatt, és csakis magad miatt megcsináltathatod. De ha téged nem érdekel, akkor persze nem kell.
Bepasizni akárhogy lehet, főleg egy hosszútávú kapcsolatban NEM a külső a lényeg. De ha találsz is valakit, egy idő után te fogod szarul érezni magad emiatt.
10/13 anonim válasza:
Nyugi, mindenki igénytelen, ha Meg kihullanak max eszel krumpli puret meg tejbegrízt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!