Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van lehetetlen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lehetetlen?

Figyelt kérdés

Azért írok, mert olyanba szerettem bele, aki szinte elérhetetlen számomra, àm én mégis mindent megteszek, hátha összejön. Barátaim azt mondják, lehetetlen, ne is próbálkozzak. Szerintetek?

És annyi hogy szerintetek idősebb lány, fiatalabb fiú dolog működhet? (Mondjuk 5 év különbség) ( ez nem én vagyok, csak kiváncsiság)

Köszi, üdv mindenkinek és Boldog Karácsonyt!

2016. dec. 25. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esélytelen!
2016. dec. 25. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
van lehetetlen, hallottál már a halálról? nah pld a halálod után 100 évvel későbbi feltámadás is lehetetlen.
2016. dec. 25. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:

A barátaid biztosan a barátaid, tényleg jót akarnak? Hogyha tuti azt szeretnék, hogy neked legyen jó, valószínűleg tényleg nem sok esélyed van.

De ettől még próbálkozni lehet.

Én 1 évig próbálkoztam, mire rájöttem tényleg semmi esélyem. Hátha nálad másképp lesz.

Az 5 év korkülönbség meg elés sok az ismerőseidnél, főleg ha még gyerekek (vagy legalábbis az egyik fél). Olyankor tényleg sokat számít az az 5 év.

Kellemes ünnepeket neked is!:)

2016. dec. 25. 12:48
 4/11 A kérdező kommentje:

#2 nyilván nem így gondoltam

#3 köszönöm a válaszod!

2016. dec. 25. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. dec. 25. 14:31
 6/11 anonim válasza:
Miért lenne sok? Nővérem és a barátja között íz év van. Nővérem az idősebb és már 3 éve csodásan megvannak együtt. Másik Nővéremék között 4 év van, szintén a másik nővérem az idősebb és imádni való párost alkotnak. A kor rohadtul nem számít...
2016. dec. 25. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, nem én vagyok, hanem az ismerősöm. (Köztük több mint 5 év van, egészpontosan nyolc) a srác 15 a csaj 23 , de a srác (aki a haverom😄) szerintebb érettebb,legalább is nekem annak tűnik ( zakóba jár és elegáns cipőbe, edz, jó tanuló(nyelvvizsgája is van) és mindig törekszik arra, hogy több legyen, mint átlagos. Semmi károsat nem csinál{cigi, pia}, próbálja kerülni az ilyen tömegdolgokat.

És viszonylag jóképű, valamennyi humorérzéke van.

Ezek nem biztos az érettség jelei, de szerintem valamivel több, mint a kortársai.

Régóta jóban vagyok vele.:)

2016. dec. 25. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát nem sok esze lehet a csajnak, én még két évvel fiatalabbal se járnék. A fiúk késōbb érnek és egy 15 éves még olyan kisfiú(és én ezt 16/L-ként mondom).

Biztos van a lányban valami pedofil hajlam xd

2016. dec. 25. 19:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, biztosXDXD
2016. dec. 25. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk a haverodnak ez egy jó alakalom lenne,h tapasztatokat szerezzen:D (8as voltam)
2016. dec. 25. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!