Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen szar a lanyok izlese mostanaban? :D
A saját nyomorodat rávetided minden lányra csak azért mert a "suttyó alacsony" gyerek valamit jobban csinál mint te. És még mindig csodálkozol mi a baj xd?
Magadban keresd a hibát mert nem valószinű, hogy a többi 1 millióban van.
És miért ilyen szar a srácok izlések manapság? Ha egy lány nem visel 5 kg vakolatot és nem teszi ki mindenét rá se nézték ne legyél álszent.
16L
Ez jó kérdés, ezen gondolkodom folyamat. Az itt válaszolók azért ilyen idegesek, mert ők is ilyen kategóriába tartoznak, csak még csajuk sincs. Szóval ne várj erre észszerű választ. xd Egyszerűen ezt én sem tudom megérteni.. A csontos, közép magas, ápolatlan, s gyerekes öltözködésű/viselkedésü céltalan 25évesek mind boldog kapcsolatokban élnek.
Én arra az egyre jutottam ezzel kapcsolatban, hogy rámenős,nyalizósak az ilyen srácok, azt emiatt jönnek össze velük, más magyarázat nem lehet.
Ezzel a szemlélettel nálam labdába sem rughatnál...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!