Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen öszetörtem. Hogy csinálhatott ilyet?
Egyetertek az elso valaszoloval!
Ha nagyon fontos lennel neki, nem felejtett volna el.
Szegény te :c Most kezdj el gondolkodni, hogy megéri e esélyt adni neki:
Kezdtek alakulni a dolgok, majd megbeszéltetek egy randit
Ő nem hogy nem ment el, de el is felejtette hogy bármit is megbeszéltetek volna, és amíg te szomorúan csalódottan vártál rá, ő addig jól szórakozott. Akkor tedd fel újra a kérdést: megéri egy ilyennek esélyt adni? (segítek, a válasz nem) 16/f
15 perc. Ennyit várunk valakire, aki nem jelez hogy késik.
Ha jelzi, akkor 20 perc is lehet.
Szegénykém :c Leht h adhatsz nki egy második esélyt, de legyél eg kicsit tartózkodóbb
L
Elmondom hogy megy az a fiuknal.
Ha van egy lany aki nagyon nagyon erdekel, mar mar erzelmek is vannak, akkor annak soha semmikepp nem felejtem el a szuletesnapjat. Sot, napokkal elotte mar rajta pörgök, atgondolom mit irok neki, mit mondok neki vagy eppen mit veszek neki. Aztan a nagy napon kb 25szor is eszembejut a dolog, olyan ez mint a sajat szulinap. Nem lehet eldelejteni. A mai napig emlékszem az osszes exem szuletesnapjara..
Szoval ahogy az előttem írtak, nem erdekled. Lehet hogy bejossz neki, lehet hogy megdugna, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!