Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Probaljam meg megcsókolni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probaljam meg megcsókolni, úgy hogy nem tudom hogy bejovok neki?

Figyelt kérdés
Van egy lany mar 5x taliztunk és egy ideje chatelunk, minden talin vegig ugy vagyunk hogy egymashoz erunk folyamat, átölelem, simogatom és hasonlo dolgok. Meg nem beszeltunk arrol hogy bejovunk egymasnak, de én abbol hogy hagyja hogy folyamat hozzá érjek, nekem az esik le , hogy bejovok neki. Hamarosan lesz egy ujabb talink és úgy gondolom, hogy nem ártana tudnom ő hogy van velem, szoval megprobalnam lagyan megcsokolni, de félek tole mert ő még nem csokolozott soha, és mi van ha megijed tolem.
2019. aug. 5. 03:22
 1/3 anonim ***** válasza:
A randi kozepen kell megcsokolni de ha mar 5x talalkoztatok biztos bejosz neki
2019. aug. 5. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan.

Mi lenne ha nem nyelvessel kezdenéd, hanem lágyan, érzékien csokolnád meg az ajkait?

2019. aug. 5. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is érzéki csókra gondoltam, ilyen dolgokba nem vagyok nagyon kapkodós, főleg hogy neki én lennék az első.
2019. aug. 5. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!