Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig van a fiúknak hátsó szándéka, ha felajánlja hogy aludjak nála, mert nincsen otthon a családja?
Figyelt kérdés
Egy fesztiválra hívott meg egy barátom, és mondta hogy ne menjek korán haza, aludhatok nyugodtan nála, nyaralni vannak a szülei. Ez minden esetben hátsó szándékkal jár?2019. aug. 3. 16:39
1/6 anonim válasza:
Igen, szerinted mit akar kettesbe, malmozni? :D
4/6 anonim válasza:
Nem. Voltam hasonló helyzetben. Én nem akartam semmit tőle, ő sem tőlem . Néztünk este egy filmet aztán elmentünk aludni. Nem történt abszolút semmi köztünk. Sőt az nap este még megkért,hogy segítsek neki összedobni egy találkát egy csajjal akit kedvel. Úgyhogy nem.
5/6 anonim válasza:
Ha közeli barátok vagytok, és sose utalt egyikőtök se arra, hogy többet akar, akkor nincs hátsó szándéka.
6/6 A kérdező kommentje:
Közeli barátok vagyunk, és azt éppen nem mondanám, hogy nem próbálkozik már egy ideje😅 csak pont ezt nem értettem, hogy még semmi nem volt köztünk, hogy akkor most csak jófej akart lenni
2019. aug. 4. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!