Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha barátok lesz, hogy mondjáto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátok lesz, hogy mondjátok meg otthon?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy ideje járunk mondjuk kB. 1 hónap után de ez függ a sráctol szerintem
2018. dec. 28. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csináltam, hogy leultettem őket együtt, és elmondtam hogy

"Anya, apa, az a helyzet hogy megtetszett egy fiú, xy-nak hívják, sokat beszélgettünk, és kiderült hogy én is bejövök neki, és most együtt járunk. Van esetleg valami kérdés?"

Nem kell túl gondolni. Ha meg van kérdés, akkor válaszolj rá természetesen, joguk van tudni amire kíváncsiak. Ha jól csinálod, nem fognak állandóan kutakodni a kapcsolatodban. Mondjuk ez szülő függő, de nálam nem turkaltak a magánéletemben.

2018. dec. 28. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Csak egyszerűen be jelentetem,hogy egy ideje van valakim.
2018. dec. 28. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs jó kapcsolatom egyáltalán otthon senkivel. Volt egy fiú akivel randizgattam, és mivel sűrűk voltak a napjaink, nem volt annyi időnk egymásra, mondtam neki jöjjön el hozzánk, aludjon itt (hozzátenném nem feküdtünk le, és soha nem hoztam haza senkit se)

Anya egy mondattal furcsállta, de a telefonban nagyon örült neki. A srácot is megkedvelték. Szerintem nagy baj nincs ebből, ha elmomdod a helyzetet (mi együtt se voltunk, bár ez hosszú sztori)

2018. dec. 28. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell agyonlelkiismeretfurdallni a dolgot, nem vétkeztél, ez a világ sora. Odaállsz,álltok és elmondod oszt passz.

Nincs mit szégyenleni a szüleid is megismerkedtek egymással, vagy nem? DE.

2018. dec. 29. 11:24
 6/6 anonim válasza:
A kérdező életkora , valamint az otthoni körülmények sokat számítanak,de a 2,4,5- nek teljesen igaza van
2019. jan. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!