Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Diákmunkán láttam egy lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diákmunkán láttam egy lányt, hogy hívjam randira?

Figyelt kérdés

A héten voltam éjszakai diákmunkán, szimpatikus lett egy lány, viszont értelemszerűen nem beszélgetni, hanem dolgozni mentünk mindketten. Kérdésem, hogy milyen szöveggel írhatnék rá messengeren, hogy aztán később elhívjam randizni. Elsőre olyannal gondoltam, hogy "nem láttam még itt dolgozni", nem tudom, ez nagyon béna?

Köszi előre is!

2019. aug. 3. 00:58
 1/7 Jany16 válasza:
76%
Ha külsőre bejössz neki akkor tökmindegy milyen szöveggel írsz rá. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom
2019. aug. 3. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi elég kb: Melo után van-e kedved inni valamit?

vagy valami hasonló, ha bejössz neki, biztos hogy igen-t fogja mondani

2019. aug. 3. 03:17
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi elég kb: Melo után van-e kedved inni valamit?

vagy valami hasonló, ha bejössz neki, biztos hogy igent fogja mondani

2019. aug. 3. 03:17
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

A fogalmazásod értelmesnek tűnik, úgyhogy gondolom te is az vagy. Legyél természetes és kicsit eredetibb!

Fontos, hogy elsőre NE HÍVD RANDIRA! Ne legyél túl explicit. Hagyd, hogy megismerjen, feldolgozzon, megtetsszél neki, stb. Szóval először csak ilyesmit:

"Szia, képzeld, egy helyen dolgozunk!"

vagy

"Szia, ugyanott dolgozunk és valamiért muszáj volt rádírnom, érted ezt? :D"

Ez az utóbbi már haladóbb, akkor alkalmazd, ha nem görcsölsz bele a randira elhívás témába és viccesen, lazán tudod folytatni a beszélgetést!

2019. aug. 3. 03:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne először munkába menet/jövet elkísérned(lehetőleg valami olyan indokkal menj oda hogy te is oda mész/ott dolgozol mint én ) és közben beszélgetnél vele mielőtt belecsapsz a lecsóba. Ha egyből randira hívod esélyes hogy visszautasít csak mert lerohantad de attól függetlenül nem vagy neki unszinpatikus. És ha esetleg ráírnál szerintem ne olyan üzenetet küldj hogy "...muszáj volt rádírnom"

Egyébként ameddig nem lépsz a tettek mezejére próbálj meg szemezni vele és figyeld a reakcióit mert sokat elárulhat.

(Lány voltam)

2019. aug. 3. 06:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen kísérd el őt a munkába menet!és beszélj vele,h mióta dolgozik itt,szereti e a munkáját!Csak pozitív dolgokat!!Sok sikert,majd írd meg,h h sikerült!;D
2019. aug. 3. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Sajnos az kimaradt, hogy ez alkalami munka, tehát valószínű többet nem találkozok vele - jobb esetben csak munkában nem :D

2019. aug. 3. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!