Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tqlalkoztatok már olyan sráccal akit neten ismertetek meg? Ebben a helyzetben vagyok most, de kicsit tartok tőle.
Igen, nem akartam elhinni, de a pasi tökre rendes volt, sőt még picit félénk is volt. De egy angyal.
Igen itt ismertem meg. De mindenkinek azt tanácsolom, hogy óvatosan, olyan helyre ahol sok ember van.
18/f
Innen volt már nekem is randim. Én egy úriember vagyok, ő meg rendes lány volt és a második randin nem hagyta volna hogy megdugjam, így akkor csak a szájába élveztem a kocsim hátsó ülésén.
A dugással vártunk a harmadikig. Összesen még vagy ötször találkoztunk, remek alkalmak voltak.
1. pasim: volt közös ismerős, de nem találkoztunk előtte. Ő felfigyelt rám, elkérte az elérhetőségemet (régi szép MSN-es idők), és egy ideig csak ott beszéltünk, míg végül személyesen is találkoztunk. (3,5 hónapig voltunk együtt)
2-3. pasim: egyszerre ismertem meg a harmadikkal, de utóbbinak volt még akkor kapcsolata. Mindkettőt ugyanazon a közösségi oldalon ismertem meg. (egyikkel 7, másikkal 13 hónapig voltunk együtt)
A negyediket személyesen ismertem meg.
5. pasimat újfent neten, WoW-ban :D 8 hónap.
Hatodikat szintén személyesen.
7. FB-n, 3-4 hónap, a 8. szintén FB (Pesten Hallottam csoport), 13 hónap együtt élés.
A 9.-et újfent WoW-ban ismertem meg, bő másfél éve vagyunk együtt és 15 hónapja együtt is lakunk. :)
Szóval nem csak rossz, zaklató emberekkel lehet neten ismerkedni, bár az én példáim közül a 7. pont olyan volt. A többiek rendesek, aranyosak voltak.
Ha valakivel találkozol, és nem bízol benne valamilyen oknál fogva, akkor menjetek nyilvános programokra, mondjuk kávézóba, kajálni, vidámparkba, állatkertbe, stb., a lényeg, hogy ne menj fel hozzá még olyan indokkal sem, hogy "ja, fent hagytam a kulcsot/telefont/iratokat/bérletet/anyámkínját, feljössz? Megmutatom a lakást/kilátást/vécécsészét/bármit". Sőt, tömegközlekedjetek, ne ülj be kocsiba.
Csak így voltak pasijaim.
Egyszer volt h ismerős mutatott be hát egy rémalom volt
Nincs ezzel gond, csak tudni kell, mit hozhat. Az emberek felszabadultabbak, könnyebben ismerkednek, ez szerintem jó. Viszont vannak csalók, akik csak pénzért csinálják. Tehát aki pénzt kér, azt nyugodtan pattinthatod, mert nem téged keres, csak a pénzed akarja.
A másik a pszichopata. Na ez nem látszik elsőre, de figyelj minden furcsaságra. Alkeszok szerencsére nem itt keresnek partnert, de ettől függetlenül belefuthatsz lelkibeteg emberekbe. Ha dühkitörései vannak, vagy elsírja magát, esetleg kötekszik, akkor menekülj, mielőtt nagy bajba kerülsz. Amúgy ezt leszámítva a netes ismerkedés a legjobb dolog, sokkal őszintébbek lesztek egymással. Legalábbis amíg csak email-eztek. Aztán persze jönnek a kisebb hazugságok és pont olyan lesz, mint egy élő ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!