Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amitől zavarba jön?
Bókok, illetve cselekedetek, amiktől szinte minden lány zavarba jön?
Gondolok pélául ilyenekre, hogy elég sok lányt zavarba ejt a nyakrapuszi. Ehhez hasonlókat gyűjtenék össze, persze bókok is jöhetnek
c:
Én kb mindentöl zavarba jövök 😅
16L
Mielőtt megcsókolod hosszan a szemébe nézni és eltűrni a haját, miközben már nagyon közel vagytok egymáshoz.
Vagy pl én nagyon szerettem amikor a barátom hátulról ölelte át a derekam és akkor ott pl lehet is a nyakra puszi..
Vaaagy mondjuk filmnézéskor vagy moziban vagy akár ha társaságban is vagytok egyszer csak megfogni a kezét. Az nem zavarba ejtő az igaz, de nagyon aranyos gesztus.
Meg mondjuk ha a kezed ráteszed a combjára vagy esetleg belül végig is simítod (nem kell hogy ez abban a pillanatban több legyen... de ez azért már zavarba ejtőbb szerintem mint az eddigiek és közben meg mégis olyan jó érzés) Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!