Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, fiú. Még nem volt olyan lány, aki úgy nagyon bejött volna. Egyszer voltam egy randinszerűségen, de ott nem remekeltem túl jól. Az a "baj", hogy nekem nem a szeretkezés a célom, hanem az, hogy legyen olyan lány, aki kiönti nekem a szívét és teljes szívéből szeressen és nem csak a külsőm, hanem a "belsőm" miatt is.2019. júl. 28. 22:50
11/11 anonim válasza:
Ne már.. még csak 16 vagy! Minek???? Ez gáz? Miért lenne gáz? Ha mondjuk 49 éves lennél akkor azt mondanám,hogy ideje lenne csajozni! Én megértem,hogy sok korodbeli bandázik meg smárolnak összevissza,ez mindig így volt,de annak mi értelme van? Én is 19 voltam amikor először szexeltem,ráadásul egy idősebb bombázó csajjal.. addigra pedig megtanultam mindent a szexről,a nők kielégítését anatómiailag stb.. És ezek a tanulmányi évek most csak hasznomra vannak :)
Nekem egy bizonyos felnőttfilmes rendező mai napig példaképem.. ő mindig kielégítette az amatőr kezdő lányokat szinészkedés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!