Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy szeretném ha lefogyna? Eléggé el van hízva

Figyelt kérdés

(16 évesek vagyunk)

A barátom 185 cm, és hozzá 130 kiló. Már együtt vagyunk 3 hónapja, és bármikor ha kérdezi, vagy szoba kerül, azt mondom neki, hogy nekem tetszik a teste, miközben nagyon nem... Az arca nagyon helyes, és nem is arról van szó, hogy nem vonzódom hozzá, de konkrétan nagyobbak a mellei mint nekem. A lába nagyon fájós, így sportolni sem igen tud. Ráadásul nagyon sértődékeny, nem merem neki megmondani, plusz nem tudom, hogy elvárhatom- e tőle hogy miattam lefogyjon. (Mondjuk az egészsége érdekében is fontos lenne)

Én 170 cm vagyok, és 60 kiló, szóval ő több, mint kétszer annyi nálam.

2019. júl. 20. 17:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem érezném jó döntésnek H emiatt szakitsak amíg meg se próbált rajta változtatni.
2019. júl. 20. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól tartok nem érted a dolog lényegét. Ha te a csoki fagyit szereted de ennek ellenére vaníliát veszel a fagyisnál, akkor furán veszi ki magát ha visszamész reklamálni amiért nem csoki izű a vanília.
2019. júl. 20. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő nem is akar változtatni, mert így érzi jól magát. Te akarsz rajta változtatni, azért, hogy megfeleljen számodra.
2019. júl. 20. 19:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Sokszor mondja hogy akár rajta változtatni, mégsem tesz érte semmit
2019. júl. 20. 19:33
 15/19 Papucs112 ***** válasza:
Huh ez elég kényes téma.. össze kéne szedned a bátorságod és leülni beszélni vele, mert néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha csak azért túlsúlyos mert sokat eszik, azon nagyon könnyű változtatni. Viszont ha pl. Más miatt, akkor nagyon megbánthatod, szóval lehet hogy ezt előbb tisztázni kell. Az én volt barátomnak pl. ételallergia miatt volt ilyen, mert kiskorába telenyomták tesztoszteronnal, aztán akármennyire edzett nem történt semmi. Sok sikert <3
2019. júl. 21. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Majd rájössz hogy nem őt szereted hanem a kapcsolathoz ragaszkodsz. Nekem is volt ilyen párom, azt hittem szeretem, de a valóságban csak annak őrültem hogy van valakim. Mindig láttam a hibáit de magamra erőltettem hogy így szeretem. Ő sem tett semmit, még amikor lett volna esélyünk együtt mozogni akkor is kifogásokat keresett hogy miért maradjunk a házban. Lusta volt, egészségtelenül táplálkozott, ez engem zavart. Életem legjobb döntése volt szakítani. A mostani páromat tényleg szeretem, jóképű, vékony, enyhén izmos, nem gondoltam sosem arra hogy mi nem tetszik rajta. Csak élvezem az életet, programozunk, együtt sportolunk. Gondoldát a kapcsolatod, mert értékes időt veszítesz.
2019. júl. 21. 00:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy te megnoveled a melleidet O még csökkentse :))
2019. júl. 21. 07:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy külön városban laktok, de valahogy azt a közös edzést kéne összehozni. A lába is valószínűleg a súlyából fakadóan fájhat.

Ha együtt csináljátok, akkor az eg, motiváló erő lesz és ő is könnyebben fogja bírni, kitartóbb lesz és emellett több időt is töltötök együtt.

De első lépés képen igen, ezt valahogy el kell mondanod neki. Tudom, hogy nehéz lesz, de szedd össze a gondolataidat, mondd el neki a következményeket tapintatosan és akkor nem lesz belőle sértődés

2019. júl. 21. 08:55
 19/19 anonim ***** válasza:

De ha alapból zavart, akkor miért jöttél össze vele? Az megint más ha utólag hízott el. Olyan velem is volt, hogy összejöttünk és elkezdett hízni nagyon. Akkor nem éreztem kellemetlennek hogy szóvá tettem.

Mondjuk én nem vártam el tőle, hogy teljesen fogyjon vissza. Szerintem egy kis párkapcsolat pocak belefér. Nekem még tetszik is. De ne hízzon ilyen megállíthatatlanul.

2019. júl. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!