Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még foglalkozni vele?
Sziasztok! Van, vagyis mostmár csak volt egy barátom, akivel 10hónapig voltunk együtt, aztán most szakítottam vele 1 hete, mert kb 3 hónapja elkezdett velem csúnyàn beszélni, mindenen idegbetegeskedett, nem értettünk egyet, kezdett beleszólni az öltözködésembe is. Besokalltam ,így azt mondtam neki, hogy próbáljuk meg egymás nélkül, beszélhetünk néha, hogy mi újság, lehetünk barátok, de a kapcsolat az nekünk nem ment... aztán így 1 hét alatt ma jutottam arra a pontra , hogy nagyon hiányzik és megpróbálhatnánk újra. Aztán mintha a sors sem akarná, hogy újra összejöjjünk, megtudtam, hogy a kapcsolatunk alatt egy másik lánynak irkált, hogy mit csinálna vele az ágyban magyarul... és nekem totálisan összetört a szívem és a lelkem, nagyon rosszul esik, hogy az őszinte szeretetemért ezt kaptam cserébe, viszont van neki egy nagyon jó oldala is, tudom, hogy ez már így nem sokat jelent, de egyszerűen azt érzem, hogy nekem vele kell lenni. Segítsetek. Volt mar valaki hasonló helyzetben?:(
18 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!