Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol egy srác, ha megtudja, hogy a lány még szűz? L18
Azt hogy nagyon szerencsés.
Én nagyon örülnék neki.
De ha 18 évesen is az ott már bajok vannak.
Mert nem az a módi. Amelyik csaj 15-16 évesen nem veszti el, az vagy csúnya nagyon vagy nem tud beilleszkedni.
Az lenne a normális ha 18 évesen felnőtten tennék , de ez már csak álom. A mai lányok több fxszt fognak mint ahány osztályuk van.
Én meglepődnék.
Egyrészt azon, hogy szűz, másrészt hogy engem választott elsőnek.
19F
Ezt a státuszt túlértékelik. Egy egyszeri aktusból nem lehet túl sok konzekvenciát levonni. Egy olyan hímet, akit komolyan érdekelsz, nem kellene, hogy érdekeljen.
Mert ez nem változtat a ti dolgotokon, ugye?
Én azt gondolom, hogy fel kell kötni a gatyát és óvatosan kell bánni vele, mert ez egy nagy kihívás, ilyen szituban megmutatkozik, hogy ki az aki férfi és ki az aki csak egy ösztönlény...
#8-as mondta az elején, hogy elkezdesz majd kíváncsiskodni. A szexuális élet amúgy is egy szerepkör, egy lélektani szempontból tanult viselkedés.
Minél előbb tanulod, annál előbb tudod alkalmazni és annál pontosabban. Ahogy írni is. Ha már 5 évesen olvasni tudsz, akkor kisujjból menni fog az első 4 osztály az általánosban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!