Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barát nőmet veri a pasija, mit tegyek?
amugy minek teszed be aa felnőt kategoriába na meg a szerelem-be?
amugy ha nem akarsz se törvényesen sem öncéluan fellépni akkor nincs mit tenni hagyd hogy szét verjék utána meg jol szét b...sszák a p..csáját....
Az a gond, hogyha a baràtnőd nem hajlandò semmit tenni az ellen, hogy verik, akkor te ha megfeszülsz se fogsz tudni.
Megfenyegetheted ugyan a sràcot; meg esetleg több, de ezt nem ajànlom, mert esetleg feljelent, ès sajnos a szàrmazàsod miatt a kedves magyar rendőrsèg sokkal inkàbb el fogja indìtani ellened az eljàràst, mint màs ellen, aki nem roma :(
Ha ràtok tàmad, az màs kèrdès, akkor önvèdelem... de az ilyen nem fog, mert ahhoz nincs elég vér a pucàjàban, ő csak lànyokkal mer verekedni...
Inkàbb pròbàlj meg beszèlni a baràtnőddel, hogy amiben van az nem normàlis, lelkileg tàmogasd, de konkrèt dolgot csak ő tehet. Pl hogy làtleletet vesz, feljelenti ès elhagyja.
Ott viszont màr tehetsz annyit, hogy megvéded, ha esetleg ez az àllat ràtàmad.
De amíg ő maga nem àll a sarkàra, ès eltűri ezt a bànàsmòdot, addig sajnos te nem nagyon fogsz tudni semmit se tenni...
Na ez az tipikus roma gyerek vagy! Az látszik az írásképeden meg a viselkedéseden! Ennyit az integralódás erejéről újra. Persze, hogy félsz egyértelmű egy roma gyerek egyedül 0 csak rajban képes valamire, vagy a családdal. Ha boxolsz is 3 éve szánalmas ez a viselkedés.
Mit javaslok? Kesztyűt ledobni és iskolába járni. Megtanulni írni szépen, még ha nem is tökéletesen de ettől jobban mint ez. Hajrá
de valamiért félek pedig tudom, hogy meg tudnám verni a gyereket"
Jó magam is félig roma vagyok, de tudod pont ez a baj, hogy benned van az erőszak valamilyen formában , mivel szívesen neki mennél, kívánód az erőszakot ha versengésből ha vérszemet kapsz, teljesen mindegy is, és ha egyszer valakit megversz utána elindul a lavina . Vissza térve a lányra gondolom roma csaj vagy, magyar akinek szintén roma hapsija van. Mai fiatalok között az 50-60 kilós drogos páwa fiúk szokása lányokat verni. Ha a lány nem akar ki lépni, maximum annyit tudsz tenni, hogy a szüleit valahogyan értesíted milyen kapcsolatban is van benne.
bocs de az erőszak hajlam nem egyenlő a származással...
meg nem azért kell a kérdezőt leugatni mert cigány vagy azt azért blabla hanem mert csak gyökér a gyökérség szintén független a származástól...
Már ne is haragudj,de ha a lány eltűri,hogy verik, nem tudom sajnálni. Én egyszer kaptam pofont ok nélkül ráadásul, ott is hagytam a pasit.
Nyilván valamiert ragaszkodik a pasihoz. Ha szereti a verés ellenére is,akkor az ő baja te meg nem tehetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!